DECOSTER GROEP

Contactgegevens DECOSTER GROEP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOSTER GROEP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOSTER GROEP

Regio (region): Schilde, België

Adres (address): Catharinadreef 55,2970, België

Telefoon (phone): 03 383 47 62 03 383 47 62

Fax (fax): 03 383 47 55 03 383 47 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOSTER GROEP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOSTER GROEP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOSTER GROEP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOSTER GROEP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOSTER GROEP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOSTER GROEP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOSTER GROEP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOSTER GROEP
Products information DECOSTER GROEP

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DECOSTER GROEP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOSTER GROEP
(Get full report from official database of BE for DECOSTER GROEP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOSTER GROEP
Addition kinds of activities for DECOSTER GROEP

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
355999. Speciale industriële machines, nec, nec | Special industry machinery, nec, nec
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations

Werken bij DECOSTER GROEP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOSTER GROEP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOSTER GROEP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOSTER GROEP. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van DECOSTER GROEP in sociale netwerken
Look for responds of DECOSTER GROEP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOSTER GROEP. Laat een reactie achter voor DECOSTER GROEP. DECOSTER GROEP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOSTER GROEP. Leave a respond for DECOSTER GROEP. DECOSTER GROEP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOSTER GROEP op de google maps. Adres en contacten DECOSTER GROEP
Location of DECOSTER GROEP on the google maps. Address and contacts of DECOSTER GROEP

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOSTER GROEP DECOSTER GROEP: C.T.P. BVBA | V G S SA | BEELD & KLANK STUDIO VAN HAVERE | Cobelaciers S.A. | creaweb

Other related companies as DECOSTER GROEP: C.T.P. BVBA | V G S SA | BEELD & KLANK STUDIO VAN HAVERE | Cobelaciers S.A. | creaweb

DECOSTER GROEP is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Schilde, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOSTER GROEP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf DECOSTER GROEP bevindt zich op het adres: Catharinadreef 55,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DECOSTER GROEP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECOSTER GROEP is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOSTER GROEP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOSTER GROEP, openstaande posities, locatie van DECOSTER GROEP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECOSTER GROEP is a company, that was registered 1996 in Schilde region, Belgium. Full name of company is DECOSTER GROEP, company assigned to the tax number BE05659576416. The company DECOSTER GROEP is located at the address: Catharinadreef 55,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DECOSTER GROEP were not found.
The main activity of DECOSTER GROEP is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOSTER GROEP is not available. You also can look at reviews of DECOSTER GROEP, open positions, location of DECOSTER GROEP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOSTER GROEP, Schilde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOSTER GROEP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOSTER GROEP, Schilde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOSTER GROEP, employees, financial statistics.