SNOECK DUCAJU & ZN NV

Contactgegevens SNOECK DUCAJU & ZN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOECK DUCAJU & ZN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOECK DUCAJU & ZN NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Begijnhoflaan 464,9000, België

Telefoon (phone): 09 267 04 11 09 267 04 11

Fax (fax): 09 267 04 60 09 267 04 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOECK DUCAJU & ZN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOECK DUCAJU & ZN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOECK DUCAJU & ZN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOECK DUCAJU & ZN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOECK DUCAJU & ZN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOECK DUCAJU & ZN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOECK DUCAJU & ZN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOECK DUCAJU & ZN NV
Products information SNOECK DUCAJU & ZN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03623260498
Ondernemingsnummer: 8008728027
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SNOECK DUCAJU & ZN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOECK DUCAJU & ZN NV
(Get full report from official database of BE for SNOECK DUCAJU & ZN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOECK DUCAJU & ZN NV
Addition kinds of activities for SNOECK DUCAJU & ZN NV

208400. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
13819905. Service boren | Service well drilling
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows

Werken bij SNOECK DUCAJU & ZN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOECK DUCAJU & ZN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOECK DUCAJU & ZN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van SNOECK DUCAJU & ZN NV in sociale netwerken
Look for responds of SNOECK DUCAJU & ZN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. Laat een reactie achter voor SNOECK DUCAJU & ZN NV. SNOECK DUCAJU & ZN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOECK DUCAJU & ZN NV. Leave a respond for SNOECK DUCAJU & ZN NV. SNOECK DUCAJU & ZN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOECK DUCAJU & ZN NV op de google maps. Adres en contacten SNOECK DUCAJU & ZN NV
Location of SNOECK DUCAJU & ZN NV on the google maps. Address and contacts of SNOECK DUCAJU & ZN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOECK DUCAJU & ZN NV SNOECK DUCAJU & ZN NV: Vanlerberghe N | Atelier Terlinck | Openbaar Slachthuis NV | Joannas Store | webdesing

Other related companies as SNOECK DUCAJU & ZN NV: Vanlerberghe N | Atelier Terlinck | Openbaar Slachthuis NV | Joannas Store | webdesing

SNOECK DUCAJU & ZN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOECK DUCAJU & ZN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03623260498. Het bedrijf SNOECK DUCAJU & ZN NV bevindt zich op het adres: Begijnhoflaan 464,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SNOECK DUCAJU & ZN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNOECK DUCAJU & ZN NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOECK DUCAJU & ZN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOECK DUCAJU & ZN NV, openstaande posities, locatie van SNOECK DUCAJU & ZN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SNOECK DUCAJU & ZN NV is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is SNOECK DUCAJU & ZN NV, company assigned to the tax number BE03623260498. The company SNOECK DUCAJU & ZN NV is located at the address: Begijnhoflaan 464,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SNOECK DUCAJU & ZN NV were not found.
The main activity of SNOECK DUCAJU & ZN NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOECK DUCAJU & ZN NV is not available. You also can look at reviews of SNOECK DUCAJU & ZN NV, open positions, location of SNOECK DUCAJU & ZN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOECK DUCAJU & ZN NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOECK DUCAJU & ZN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOECK DUCAJU & ZN NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOECK DUCAJU & ZN NV, employees, financial statistics.