PUBLIKIT + MOBIPUB

Contactgegevens PUBLIKIT + MOBIPUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUBLIKIT + MOBIPUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUBLIKIT + MOBIPUB

Regio (region): Péruwelz (Wiers), België

Adres (address): Rue Saint-Hubert 18,7608, België

Telefoon (phone): 069 78 03 61 069 78 03 61

Fax (fax): 069 78 03 77 069 78 03 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUBLIKIT + MOBIPUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUBLIKIT + MOBIPUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUBLIKIT + MOBIPUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUBLIKIT + MOBIPUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUBLIKIT + MOBIPUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUBLIKIT + MOBIPUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUBLIKIT + MOBIPUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUBLIKIT + MOBIPUB
Products information PUBLIKIT + MOBIPUB

BTW identificatienummer (tax): BE02323303222
Ondernemingsnummer: 7283355712
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PUBLIKIT + MOBIPUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUBLIKIT + MOBIPUB
(Get full report from official database of BE for PUBLIKIT + MOBIPUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUBLIKIT + MOBIPUB
Addition kinds of activities for PUBLIKIT + MOBIPUB

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
63319903. Ketelverzekering | Boiler insurance
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij PUBLIKIT + MOBIPUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUBLIKIT + MOBIPUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUBLIKIT + MOBIPUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUBLIKIT + MOBIPUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van PUBLIKIT + MOBIPUB in sociale netwerken
Look for responds of PUBLIKIT + MOBIPUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUBLIKIT + MOBIPUB. Laat een reactie achter voor PUBLIKIT + MOBIPUB. PUBLIKIT + MOBIPUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUBLIKIT + MOBIPUB. Leave a respond for PUBLIKIT + MOBIPUB. PUBLIKIT + MOBIPUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUBLIKIT + MOBIPUB op de google maps. Adres en contacten PUBLIKIT + MOBIPUB
Location of PUBLIKIT + MOBIPUB on the google maps. Address and contacts of PUBLIKIT + MOBIPUB

Andere gerelateerde bedrijven als come PUBLIKIT + MOBIPUB PUBLIKIT + MOBIPUB: JLB Photo | HOBLO NV | Debouck O | Drukkerij Verheyen N.V. | Grafa N.V.

Other related companies as PUBLIKIT + MOBIPUB: JLB Photo | HOBLO NV | Debouck O | Drukkerij Verheyen N.V. | Grafa N.V.

PUBLIKIT + MOBIPUB is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Péruwelz (Wiers), België. De volledige naam van het bedrijf is PUBLIKIT + MOBIPUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02323303222. Het bedrijf PUBLIKIT + MOBIPUB bevindt zich op het adres: Rue Saint-Hubert 18,7608. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PUBLIKIT + MOBIPUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PUBLIKIT + MOBIPUB is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUBLIKIT + MOBIPUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUBLIKIT + MOBIPUB, openstaande posities, locatie van PUBLIKIT + MOBIPUB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PUBLIKIT + MOBIPUB is a company, that was registered 2006 in Péruwelz (Wiers) region, Belgium. Full name of company is PUBLIKIT + MOBIPUB, company assigned to the tax number BE02323303222. The company PUBLIKIT + MOBIPUB is located at the address: Rue Saint-Hubert 18,7608. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PUBLIKIT + MOBIPUB were not found.
The main activity of PUBLIKIT + MOBIPUB is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PUBLIKIT + MOBIPUB is not available. You also can look at reviews of PUBLIKIT + MOBIPUB, open positions, location of PUBLIKIT + MOBIPUB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUBLIKIT + MOBIPUB, Péruwelz (Wiers): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUBLIKIT + MOBIPUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUBLIKIT + MOBIPUB, Péruwelz (Wiers): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUBLIKIT + MOBIPUB, employees, financial statistics.