SODEBOUW BVBA

Contactgegevens SODEBOUW BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SODEBOUW BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SODEBOUW BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Berkenlaan 31,8530, België

Telefoon (phone): 056 72 37 77 056 72 37 77

Fax (fax): 056 72 38 77 056 72 38 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SODEBOUW BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SODEBOUW BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SODEBOUW BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SODEBOUW BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SODEBOUW BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SODEBOUW BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SODEBOUW BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SODEBOUW BVBA
Products information SODEBOUW BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SODEBOUW BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SODEBOUW BVBA
(Get full report from official database of BE for SODEBOUW BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SODEBOUW BVBA
Addition kinds of activities for SODEBOUW BVBA

363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
701101. motels | Motels
20439913. Soja: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Soy: prepared as cereal breakfast food
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
29510000. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
37320205. Kajaks, gebouw en reparatie | Kayaks, building and repairing
50990207. Schaven, hout | Shavings, wood
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij SODEBOUW BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SODEBOUW BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SODEBOUW BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SODEBOUW BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Stikker - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de stikkerij. Je bent als stikker verantwoordelijk voor volgende taken: Matrashoezen stikken met een industriële stikmachine; Staand werk, producten kunnen ook fysiek iets zwaarder zijn; 2 ploegendienst (vroege ploeg/late ploeg). Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Metser (M/V) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Bedrijfsleider voor start-up (SaaS) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het idee is er, het prototype is zo goed als af en zit in test naar de finale marktversie toe. Nu is er nood aan een Wijze Raaf die het product in de markt zal helpen zetten, in alle opzichten: je werkt en schrijft het business plan uit, je bepaalt -in overleg met de founders- de commerciële strategie, je zoekt naar de beste financiering. Je neemt dus de lead in een uitdagend, ambitieus project met groot potentieel. Deze Wijze Raaf heeft ervaring met een start up en beschikt over het financieel comfort om een startperiode te overbruggen. Ervaring met SaaS oplossingen en resellerkanalen is een plus.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van SODEBOUW BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SODEBOUW BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SODEBOUW BVBA. Laat een reactie achter voor SODEBOUW BVBA. SODEBOUW BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SODEBOUW BVBA. Leave a respond for SODEBOUW BVBA. SODEBOUW BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SODEBOUW BVBA op de google maps. Adres en contacten SODEBOUW BVBA
Location of SODEBOUW BVBA on the google maps. Address and contacts of SODEBOUW BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SODEBOUW BVBA SODEBOUW BVBA: VAN DER LINDEN NV | Cools BVBA | Tibeflex NV | Fenics bvba | bvba Blancquaert

Other related companies as SODEBOUW BVBA: VAN DER LINDEN NV | Cools BVBA | Tibeflex NV | Fenics bvba | bvba Blancquaert

SODEBOUW BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is SODEBOUW BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf SODEBOUW BVBA bevindt zich op het adres: Berkenlaan 31,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SODEBOUW BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SODEBOUW BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SODEBOUW BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SODEBOUW BVBA, openstaande posities, locatie van SODEBOUW BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SODEBOUW BVBA is a company, that was registered 1988 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is SODEBOUW BVBA, company assigned to the tax number BE03303833007. The company SODEBOUW BVBA is located at the address: Berkenlaan 31,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SODEBOUW BVBA were not found.
The main activity of SODEBOUW BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SODEBOUW BVBA is not available. You also can look at reviews of SODEBOUW BVBA, open positions, location of SODEBOUW BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SODEBOUW BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SODEBOUW BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SODEBOUW BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SODEBOUW BVBA, employees, financial statistics.