IMPRIMERIE LORGE SPRL

Contactgegevens IMPRIMERIE LORGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMERIE LORGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMERIE LORGE SPRL

Regio (region): Aubange, België

Adres (address): Rue Vanspeybroeck 25,6790, België

Telefoon (phone): 063 38 93 48 063 38 93 48

Fax (fax): 063 37 08 44 063 37 08 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMERIE LORGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMERIE LORGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMERIE LORGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMERIE LORGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMERIE LORGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMERIE LORGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMERIE LORGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMERIE LORGE SPRL
Products information IMPRIMERIE LORGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01394958496
Ondernemingsnummer: 8301788330
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IMPRIMERIE LORGE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMERIE LORGE SPRL
(Get full report from official database of BE for IMPRIMERIE LORGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMERIE LORGE SPRL
Addition kinds of activities for IMPRIMERIE LORGE SPRL

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
14229901. Calcareous tufa, gebroken en gebroken-steengroeven | Calcareous tufa, crushed and broken-quarrying
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij IMPRIMERIE LORGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMERIE LORGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMERIE LORGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMERIE LORGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: De Ambrassade

    Type: Vaste Job

    Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van IMPRIMERIE LORGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMERIE LORGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMERIE LORGE SPRL. Laat een reactie achter voor IMPRIMERIE LORGE SPRL. IMPRIMERIE LORGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMERIE LORGE SPRL. Leave a respond for IMPRIMERIE LORGE SPRL. IMPRIMERIE LORGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMERIE LORGE SPRL op de google maps. Adres en contacten IMPRIMERIE LORGE SPRL
Location of IMPRIMERIE LORGE SPRL on the google maps. Address and contacts of IMPRIMERIE LORGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMERIE LORGE SPRL IMPRIMERIE LORGE SPRL: TEXAS STORE | Effertz J-P Assurances SPRL | Mecano Buro | Museum | Pelgrims Verpakkingen N.V.

Other related companies as IMPRIMERIE LORGE SPRL: TEXAS STORE | Effertz J-P Assurances SPRL | Mecano Buro | Museum | Pelgrims Verpakkingen N.V.

IMPRIMERIE LORGE SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Aubange, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMERIE LORGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01394958496. Het bedrijf IMPRIMERIE LORGE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Vanspeybroeck 25,6790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IMPRIMERIE LORGE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPRIMERIE LORGE SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMERIE LORGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMERIE LORGE SPRL, openstaande posities, locatie van IMPRIMERIE LORGE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMPRIMERIE LORGE SPRL is a company, that was registered 2007 in Aubange region, Belgium. Full name of company is IMPRIMERIE LORGE SPRL, company assigned to the tax number BE01394958496. The company IMPRIMERIE LORGE SPRL is located at the address: Rue Vanspeybroeck 25,6790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IMPRIMERIE LORGE SPRL were not found.
The main activity of IMPRIMERIE LORGE SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMERIE LORGE SPRL is not available. You also can look at reviews of IMPRIMERIE LORGE SPRL, open positions, location of IMPRIMERIE LORGE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMERIE LORGE SPRL, Aubange: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMERIE LORGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMERIE LORGE SPRL, Aubange: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMERIE LORGE SPRL, employees, financial statistics.