Hubert-Macq Imprimerie

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Hubert-Macq Imprimerie
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Hubert-Macq Imprimerie

Contactgegevens Hubert-Macq Imprimerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hubert-Macq Imprimerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hubert-Macq Imprimerie

Regio (region): Chimay (Baileux), België

Adres (address): Zoning Industriel 5,6464, België

Telefoon (phone): 060 21 24 64 060 21 24 64

Fax (fax): 060 21 23 16 060 21 23 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hubert-Macq Imprimerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hubert-Macq Imprimerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hubert-Macq Imprimerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hubert-Macq Imprimerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hubert-Macq Imprimerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hubert-Macq Imprimerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hubert-Macq Imprimerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hubert-Macq Imprimerie
Products information Hubert-Macq Imprimerie

BTW identificatienummer (tax): BE08571777343
Ondernemingsnummer: 4582366943
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hubert-Macq Imprimerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hubert-Macq Imprimerie
(Get full report from official database of BE for Hubert-Macq Imprimerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hubert-Macq Imprimerie
Addition kinds of activities for Hubert-Macq Imprimerie

28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
34129900. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
35370218. Vrachtwagens: vracht, bagage, enz .: industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Trucks: freight, baggage, etc.: industrial, except mining
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home
87119909. Professionele ingenieur | Professional engineer

Werken bij Hubert-Macq Imprimerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hubert-Macq Imprimerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hubert-Macq Imprimerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hubert-Macq Imprimerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Servicetechnieker sanitair & HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zijn we heel dringend op zoek naar een servicetechnieker voor sanitair & HVAC. Je takenpakket bestaat uit het installeren, onderhouden & herstellen van sanitaire- en HVAC installaties. Dit zowel bij industriële klanten als bij particulieren.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van Hubert-Macq Imprimerie in sociale netwerken
Look for responds of Hubert-Macq Imprimerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hubert-Macq Imprimerie. Laat een reactie achter voor Hubert-Macq Imprimerie. Hubert-Macq Imprimerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hubert-Macq Imprimerie. Leave a respond for Hubert-Macq Imprimerie. Hubert-Macq Imprimerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hubert-Macq Imprimerie op de google maps. Adres en contacten Hubert-Macq Imprimerie
Location of Hubert-Macq Imprimerie on the google maps. Address and contacts of Hubert-Macq Imprimerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Hubert-Macq Imprimerie Hubert-Macq Imprimerie: EEP-TRANSMO NV | Ceka NV | Gorissen P | Pacom NV | RENE OOSTERBOSCH BVBA

Other related companies as Hubert-Macq Imprimerie: EEP-TRANSMO NV | Ceka NV | Gorissen P | Pacom NV | RENE OOSTERBOSCH BVBA

Hubert-Macq Imprimerie is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Chimay (Baileux), België. De volledige naam van het bedrijf is Hubert-Macq Imprimerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08571777343. Het bedrijf Hubert-Macq Imprimerie bevindt zich op het adres: Zoning Industriel 5,6464. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hubert-Macq Imprimerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hubert-Macq Imprimerie is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hubert-Macq Imprimerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hubert-Macq Imprimerie, openstaande posities, locatie van Hubert-Macq Imprimerie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hubert-Macq Imprimerie is a company, that was registered 1990 in Chimay (Baileux) region, Belgium. Full name of company is Hubert-Macq Imprimerie, company assigned to the tax number BE08571777343. The company Hubert-Macq Imprimerie is located at the address: Zoning Industriel 5,6464. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hubert-Macq Imprimerie were not found.
The main activity of Hubert-Macq Imprimerie is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hubert-Macq Imprimerie is not available. You also can look at reviews of Hubert-Macq Imprimerie, open positions, location of Hubert-Macq Imprimerie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hubert-Macq Imprimerie, Chimay (Baileux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hubert-Macq Imprimerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hubert-Macq Imprimerie, Chimay (Baileux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hubert-Macq Imprimerie, employees, financial statistics.