Drukkerij Z-Service BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Drukkerij Z-Service BVBA
Private companiesForestry • Drukkerij Z-Service BVBA

Contactgegevens Drukkerij Z-Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Z-Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Z-Service BVBA

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Slachthuisstraat 30,2300, België

Telefoon (phone): 014 42 18 88 014 42 18 88

Fax (fax): 014 42 17 77 014 42 17 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Z-Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Z-Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Z-Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Z-Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Z-Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Z-Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Z-Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Z-Service BVBA
Products information Drukkerij Z-Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08774200439
Ondernemingsnummer: 7800537109
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Drukkerij Z-Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Z-Service BVBA
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Z-Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Z-Service BVBA
Addition kinds of activities for Drukkerij Z-Service BVBA

379200. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
35429908. headers | Headers
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning
51490403. Spaghetti | Spaghetti
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
79220302. Burlesque bedrijf | Burlesque company

Werken bij Drukkerij Z-Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Z-Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Z-Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Z-Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Z-Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Z-Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Z-Service BVBA. Laat een reactie achter voor Drukkerij Z-Service BVBA. Drukkerij Z-Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Z-Service BVBA. Leave a respond for Drukkerij Z-Service BVBA. Drukkerij Z-Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Z-Service BVBA op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Z-Service BVBA
Location of Drukkerij Z-Service BVBA on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Z-Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Z-Service BVBA Drukkerij Z-Service BVBA: Longueville Zeebrugge NV | Stallaerts NV | Heavent.com | Melard & Co SA | P.O.L.I sprl

Other related companies as Drukkerij Z-Service BVBA: Longueville Zeebrugge NV | Stallaerts NV | Heavent.com | Melard & Co SA | P.O.L.I sprl

Drukkerij Z-Service BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Z-Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774200439. Het bedrijf Drukkerij Z-Service BVBA bevindt zich op het adres: Slachthuisstraat 30,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Drukkerij Z-Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Z-Service BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Z-Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Z-Service BVBA, openstaande posities, locatie van Drukkerij Z-Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Z-Service BVBA is a company, that was registered 2004 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Z-Service BVBA, company assigned to the tax number BE08774200439. The company Drukkerij Z-Service BVBA is located at the address: Slachthuisstraat 30,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Drukkerij Z-Service BVBA were not found.
The main activity of Drukkerij Z-Service BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Z-Service BVBA is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Z-Service BVBA, open positions, location of Drukkerij Z-Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Z-Service BVBA, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Z-Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Z-Service BVBA, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Z-Service BVBA, employees, financial statistics.