DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

Contactgegevens DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Sterrebeekstraat 108,1930, België

Telefoon (phone): 02 720 60 05 02 720 60 05

Fax (fax): 02 725 08 60 02 725 08 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA
Products information DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09890960693
Ondernemingsnummer: 2890197753
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

295101. Plaveiselblokken | Paving blocks
34990403. Nieuwigheden en specialiteiten, metaal | Novelties and specialties, metal
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
35310814. lieren | Winches
39440106. Scooters, kinderen | Scooters, children's
51599909. Suiker, rauw | Sugar, raw
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • LASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. Leave a respond for DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA. DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA
Location of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: Parmatam NV | Hautekiet Motors NV | Gero Paints NV | New E.L.V. BVBA | Gatan Brichet

Other related companies as DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA: Parmatam NV | Hautekiet Motors NV | Gero Paints NV | New E.L.V. BVBA | Gatan Brichet

DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09890960693. Het bedrijf DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA bevindt zich op het adres: Sterrebeekstraat 108,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is a company, that was registered 2004 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, company assigned to the tax number BE09890960693. The company DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is located at the address: Sterrebeekstraat 108,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA were not found.
The main activity of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, open positions, location of DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ VAN WILDERODE BVBA, employees, financial statistics.