DRUKKERIJ LOWYCK BVBA

Contactgegevens DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ LOWYCK BVBA

Regio (region): Bredene, België

Adres (address): Sluizenstraat 69,8450, België

Telefoon (phone): 059 33 33 99 059 33 33 99

Fax (fax): 059 33 29 69 059 33 29 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ LOWYCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ LOWYCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ LOWYCK BVBA
Products information DRUKKERIJ LOWYCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06617584228
Ondernemingsnummer: 7951049804
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DRUKKERIJ LOWYCK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ LOWYCK BVBA
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ LOWYCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ LOWYCK BVBA
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ LOWYCK BVBA

027904. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
124101. Steenkoolmijn exploratie en test saai | Coal mining exploration and test boring
769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. DRUKKERIJ LOWYCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. Leave a respond for DRUKKERIJ LOWYCK BVBA. DRUKKERIJ LOWYCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ LOWYCK BVBA op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ LOWYCK BVBA
Location of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ LOWYCK BVBA DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: Elami | IN-Events | Limbuma BVBA | Frigomil N.V. | Unifix N.V.

Other related companies as DRUKKERIJ LOWYCK BVBA: Elami | IN-Events | Limbuma BVBA | Frigomil N.V. | Unifix N.V.

DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bredene, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06617584228. Het bedrijf DRUKKERIJ LOWYCK BVBA bevindt zich op het adres: Sluizenstraat 69,8450. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DRUKKERIJ LOWYCK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ LOWYCK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is a company, that was registered 2014 in Bredene region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, company assigned to the tax number BE06617584228. The company DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is located at the address: Sluizenstraat 69,8450. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DRUKKERIJ LOWYCK BVBA were not found.
The main activity of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, open positions, location of DRUKKERIJ LOWYCK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, Bredene: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, Bredene: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ LOWYCK BVBA, employees, financial statistics.