S-Construct Bouwbedrijf

Contactgegevens S-Construct Bouwbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S-Construct Bouwbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

S-Construct Bouwbedrijf

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Overheide 98,2870, België

Telefoon (phone): 03 889 82 42 03 889 82 42

Fax (fax): 03 889 99 30 03 889 99 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S-Construct Bouwbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S-Construct Bouwbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S-Construct Bouwbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S-Construct Bouwbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S-Construct Bouwbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S-Construct Bouwbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S-Construct Bouwbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S-Construct Bouwbedrijf
Products information S-Construct Bouwbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE08841217041
Ondernemingsnummer: 5287963867
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in S-Construct Bouwbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S-Construct Bouwbedrijf
(Get full report from official database of BE for S-Construct Bouwbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor S-Construct Bouwbedrijf
Addition kinds of activities for S-Construct Bouwbedrijf

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij S-Construct Bouwbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S-Construct Bouwbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S-Construct Bouwbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S-Construct Bouwbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Polyvalente arbeid(st)er (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel en houtbedrijf zoeken wij arbeiders voor de afdelingen MONTAGE en EXPEDITIE Taken: meewerken aan de productie, montage / assemblage, inpak en expeditie

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van S-Construct Bouwbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of S-Construct Bouwbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor S-Construct Bouwbedrijf. Laat een reactie achter voor S-Construct Bouwbedrijf. S-Construct Bouwbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S-Construct Bouwbedrijf. Leave a respond for S-Construct Bouwbedrijf. S-Construct Bouwbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S-Construct Bouwbedrijf op de google maps. Adres en contacten S-Construct Bouwbedrijf
Location of S-Construct Bouwbedrijf on the google maps. Address and contacts of S-Construct Bouwbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come S-Construct Bouwbedrijf S-Construct Bouwbedrijf: De Brauwer P | VINCK MARCEL BVBA | De Mey I | Janssens Plastics BVBA | MenWork

Other related companies as S-Construct Bouwbedrijf: De Brauwer P | VINCK MARCEL BVBA | De Mey I | Janssens Plastics BVBA | MenWork

S-Construct Bouwbedrijf is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is S-Construct Bouwbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841217041. Het bedrijf S-Construct Bouwbedrijf bevindt zich op het adres: Overheide 98,2870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in S-Construct Bouwbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S-Construct Bouwbedrijf is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S-Construct Bouwbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S-Construct Bouwbedrijf, openstaande posities, locatie van S-Construct Bouwbedrijf op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S-Construct Bouwbedrijf is a company, that was registered 1998 in Puurs region, Belgium. Full name of company is S-Construct Bouwbedrijf, company assigned to the tax number BE08841217041. The company S-Construct Bouwbedrijf is located at the address: Overheide 98,2870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in S-Construct Bouwbedrijf were not found.
The main activity of S-Construct Bouwbedrijf is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of S-Construct Bouwbedrijf is not available. You also can look at reviews of S-Construct Bouwbedrijf, open positions, location of S-Construct Bouwbedrijf on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S-Construct Bouwbedrijf, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S-Construct Bouwbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S-Construct Bouwbedrijf, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S-Construct Bouwbedrijf, employees, financial statistics.