De Sneldrukker

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Sneldrukker
Private companiesMetal Mining • De Sneldrukker

Contactgegevens De Sneldrukker: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Sneldrukker: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Sneldrukker

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Grote Steenweg 3A,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 38 18 014 58 38 18

Fax (fax): 014 58 36 09 014 58 36 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Sneldrukker: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Sneldrukker"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Sneldrukker"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Sneldrukker, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Sneldrukker. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Sneldrukker, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Sneldrukker. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Sneldrukker
Products information De Sneldrukker

BTW identificatienummer (tax): BE04501617431
Ondernemingsnummer: 9675903320
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Sneldrukker zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Sneldrukker
(Get full report from official database of BE for De Sneldrukker)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Sneldrukker
Addition kinds of activities for De Sneldrukker

394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
28340603. Lip balms | Lip balms
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij De Sneldrukker: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Sneldrukker: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Sneldrukker. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Sneldrukker. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Arbeider montage vanuit Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van De Sneldrukker in sociale netwerken
Look for responds of De Sneldrukker in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Sneldrukker. Laat een reactie achter voor De Sneldrukker. De Sneldrukker bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Sneldrukker. Leave a respond for De Sneldrukker. De Sneldrukker on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Sneldrukker op de google maps. Adres en contacten De Sneldrukker
Location of De Sneldrukker on the google maps. Address and contacts of De Sneldrukker

Andere gerelateerde bedrijven als come De Sneldrukker De Sneldrukker: Constructions 2001 SPRL | TUFFTILE EUROPE BVBA | Kinderdagverblijf | Alurik BVBA | Emiel Sterckx

Other related companies as De Sneldrukker: Constructions 2001 SPRL | TUFFTILE EUROPE BVBA | Kinderdagverblijf | Alurik BVBA | Emiel Sterckx

De Sneldrukker is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is De Sneldrukker, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501617431. Het bedrijf De Sneldrukker bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 3A,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Sneldrukker zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Sneldrukker is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Sneldrukker is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Sneldrukker, openstaande posities, locatie van De Sneldrukker op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Sneldrukker is a company, that was registered 1994 in Geel region, Belgium. Full name of company is De Sneldrukker, company assigned to the tax number BE04501617431. The company De Sneldrukker is located at the address: Grote Steenweg 3A,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Sneldrukker were not found.
The main activity of De Sneldrukker is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Sneldrukker is not available. You also can look at reviews of De Sneldrukker, open positions, location of De Sneldrukker on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Sneldrukker, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Sneldrukker, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Sneldrukker, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Sneldrukker, employees, financial statistics.