Alfa Print & Papers NV

Contactgegevens Alfa Print & Papers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Print & Papers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Print & Papers NV

Regio (region): Gent (Mariakerke), België

Adres (address): Elfnovemberstraat 36,9030, België

Telefoon (phone): 09 236 36 31 09 236 36 31

Fax (fax): 09 236 36 32 09 236 36 32

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Print & Papers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Print & Papers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Print & Papers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Print & Papers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Print & Papers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Print & Papers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Print & Papers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Print & Papers NV
Products information Alfa Print & Papers NV

BTW identificatienummer (tax): BE03192047119
Ondernemingsnummer: 5659301757
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alfa Print & Papers NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Print & Papers NV
(Get full report from official database of BE for Alfa Print & Papers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Print & Papers NV
Addition kinds of activities for Alfa Print & Papers NV

16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
34430117. Spheren, voor vloeistoffen of gas: metalen plaat | Spheres, for liquids or gas: metal plate
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated

Werken bij Alfa Print & Papers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Print & Papers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Print & Papers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Print & Papers NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een metaalbewerkend engineeringbedrijf gelegen te Genk, zijn wij op zoek naar ervaren halfautomaat lassers.

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

Zoek naar antwoorden van Alfa Print & Papers NV in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Print & Papers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Print & Papers NV. Laat een reactie achter voor Alfa Print & Papers NV. Alfa Print & Papers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Print & Papers NV. Leave a respond for Alfa Print & Papers NV. Alfa Print & Papers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Print & Papers NV op de google maps. Adres en contacten Alfa Print & Papers NV
Location of Alfa Print & Papers NV on the google maps. Address and contacts of Alfa Print & Papers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Print & Papers NV Alfa Print & Papers NV: Bonaparte BVBA | ENTRAIDE SERVICES ET CONSEILS, F.I.I.I. | KROHN | Automoto 1.com SPRL | Eggermont boekhouding fiskaliteit BVBA

Other related companies as Alfa Print & Papers NV: Bonaparte BVBA | ENTRAIDE SERVICES ET CONSEILS, F.I.I.I. | KROHN | Automoto 1.com SPRL | Eggermont boekhouding fiskaliteit BVBA

Alfa Print & Papers NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Mariakerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Print & Papers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03192047119. Het bedrijf Alfa Print & Papers NV bevindt zich op het adres: Elfnovemberstraat 36,9030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alfa Print & Papers NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Print & Papers NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Print & Papers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Print & Papers NV, openstaande posities, locatie van Alfa Print & Papers NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Alfa Print & Papers NV is a company, that was registered 1998 in Gent (Mariakerke) region, Belgium. Full name of company is Alfa Print & Papers NV, company assigned to the tax number BE03192047119. The company Alfa Print & Papers NV is located at the address: Elfnovemberstraat 36,9030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alfa Print & Papers NV were not found.
The main activity of Alfa Print & Papers NV is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Print & Papers NV is not available. You also can look at reviews of Alfa Print & Papers NV, open positions, location of Alfa Print & Papers NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Print & Papers NV, Gent (Mariakerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Print & Papers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Print & Papers NV, Gent (Mariakerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Print & Papers NV, employees, financial statistics.