Abiof Imprimerie Offset

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Abiof Imprimerie Offset
Private companiesOil and Gas Extraction • Abiof Imprimerie Offset

Contactgegevens Abiof Imprimerie Offset: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abiof Imprimerie Offset: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abiof Imprimerie Offset

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Maria Hendrikastraat 54,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 52 98 02 648 52 98

Fax (fax): 02 647 69 95 02 647 69 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abiof Imprimerie Offset: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abiof Imprimerie Offset"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abiof Imprimerie Offset"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abiof Imprimerie Offset, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abiof Imprimerie Offset. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abiof Imprimerie Offset, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abiof Imprimerie Offset. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abiof Imprimerie Offset
Products information Abiof Imprimerie Offset

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Abiof Imprimerie Offset zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abiof Imprimerie Offset
(Get full report from official database of BE for Abiof Imprimerie Offset)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abiof Imprimerie Offset
Addition kinds of activities for Abiof Imprimerie Offset

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
28990505. Rosin maten | Rosin sizes
29510205. Mastiekvloersamenstelling | Mastic floor composition
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij Abiof Imprimerie Offset: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abiof Imprimerie Offset: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abiof Imprimerie Offset. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abiof Imprimerie Offset. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Abiof Imprimerie Offset in sociale netwerken
Look for responds of Abiof Imprimerie Offset in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abiof Imprimerie Offset. Laat een reactie achter voor Abiof Imprimerie Offset. Abiof Imprimerie Offset bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abiof Imprimerie Offset. Leave a respond for Abiof Imprimerie Offset. Abiof Imprimerie Offset on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abiof Imprimerie Offset op de google maps. Adres en contacten Abiof Imprimerie Offset
Location of Abiof Imprimerie Offset on the google maps. Address and contacts of Abiof Imprimerie Offset

Andere gerelateerde bedrijven als come Abiof Imprimerie Offset Abiof Imprimerie Offset: Collier J | Timmers L | HORTIDES-VERDONCK HERWIG | Aqua Brugge | De Krekelmuit bvba

Other related companies as Abiof Imprimerie Offset: Collier J | Timmers L | HORTIDES-VERDONCK HERWIG | Aqua Brugge | De Krekelmuit bvba

Abiof Imprimerie Offset is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Abiof Imprimerie Offset, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf Abiof Imprimerie Offset bevindt zich op het adres: Maria Hendrikastraat 54,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Abiof Imprimerie Offset zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abiof Imprimerie Offset is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abiof Imprimerie Offset is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abiof Imprimerie Offset, openstaande posities, locatie van Abiof Imprimerie Offset op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abiof Imprimerie Offset is a company, that was registered 1995 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Abiof Imprimerie Offset, company assigned to the tax number BE04501068115. The company Abiof Imprimerie Offset is located at the address: Maria Hendrikastraat 54,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Abiof Imprimerie Offset were not found.
The main activity of Abiof Imprimerie Offset is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Abiof Imprimerie Offset is not available. You also can look at reviews of Abiof Imprimerie Offset, open positions, location of Abiof Imprimerie Offset on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abiof Imprimerie Offset, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abiof Imprimerie Offset, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abiof Imprimerie Offset, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abiof Imprimerie Offset, employees, financial statistics.