Schreurs Technisch Graveren

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Schreurs Technisch Graveren
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Schreurs Technisch Graveren

Contactgegevens Schreurs Technisch Graveren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schreurs Technisch Graveren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schreurs Technisch Graveren

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België

Adres (address): Bekaertlaan 29,3650, België

Telefoon (phone): 089 79 32 07 089 79 32 07

Fax (fax): 089 79 32 08 089 79 32 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schreurs Technisch Graveren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schreurs Technisch Graveren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schreurs Technisch Graveren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schreurs Technisch Graveren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schreurs Technisch Graveren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schreurs Technisch Graveren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schreurs Technisch Graveren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schreurs Technisch Graveren
Products information Schreurs Technisch Graveren

BTW identificatienummer (tax): BE04121765136
Ondernemingsnummer: 6396759033
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Schreurs Technisch Graveren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schreurs Technisch Graveren
(Get full report from official database of BE for Schreurs Technisch Graveren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schreurs Technisch Graveren
Addition kinds of activities for Schreurs Technisch Graveren

02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
24310000. Millwork | Millwork
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
59991403. schrijfmachines | Typewriters
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij Schreurs Technisch Graveren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schreurs Technisch Graveren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schreurs Technisch Graveren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schreurs Technisch Graveren. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van Schreurs Technisch Graveren in sociale netwerken
Look for responds of Schreurs Technisch Graveren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schreurs Technisch Graveren. Laat een reactie achter voor Schreurs Technisch Graveren. Schreurs Technisch Graveren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schreurs Technisch Graveren. Leave a respond for Schreurs Technisch Graveren. Schreurs Technisch Graveren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schreurs Technisch Graveren op de google maps. Adres en contacten Schreurs Technisch Graveren
Location of Schreurs Technisch Graveren on the google maps. Address and contacts of Schreurs Technisch Graveren

Andere gerelateerde bedrijven als come Schreurs Technisch Graveren Schreurs Technisch Graveren: Peter Monbailleu BVBA | Nele Computer Shop | CDE sc | Fonds Pascal Decroos | Muller, Walter

Other related companies as Schreurs Technisch Graveren: Peter Monbailleu BVBA | Nele Computer Shop | CDE sc | Fonds Pascal Decroos | Muller, Walter

Schreurs Technisch Graveren is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België. De volledige naam van het bedrijf is Schreurs Technisch Graveren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04121765136. Het bedrijf Schreurs Technisch Graveren bevindt zich op het adres: Bekaertlaan 29,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Schreurs Technisch Graveren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schreurs Technisch Graveren is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schreurs Technisch Graveren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schreurs Technisch Graveren, openstaande posities, locatie van Schreurs Technisch Graveren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schreurs Technisch Graveren is a company, that was registered 1995 in Dilsen-Stokkem (Lanklaar) region, Belgium. Full name of company is Schreurs Technisch Graveren, company assigned to the tax number BE04121765136. The company Schreurs Technisch Graveren is located at the address: Bekaertlaan 29,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Schreurs Technisch Graveren were not found.
The main activity of Schreurs Technisch Graveren is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schreurs Technisch Graveren is not available. You also can look at reviews of Schreurs Technisch Graveren, open positions, location of Schreurs Technisch Graveren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schreurs Technisch Graveren, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schreurs Technisch Graveren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schreurs Technisch Graveren, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schreurs Technisch Graveren, employees, financial statistics.