ARTIST SCREEN NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ARTIST SCREEN NV
Private companiesWater Transportation • ARTIST SCREEN NV

Contactgegevens ARTIST SCREEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARTIST SCREEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARTIST SCREEN NV

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België

Adres (address): Siemenslaan 9,3650, België

Telefoon (phone): 089 79 11 91 089 79 11 91

Fax (fax): 089 75 73 30 089 75 73 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARTIST SCREEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARTIST SCREEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARTIST SCREEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARTIST SCREEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARTIST SCREEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARTIST SCREEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARTIST SCREEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARTIST SCREEN NV
Products information ARTIST SCREEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARTIST SCREEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARTIST SCREEN NV
(Get full report from official database of BE for ARTIST SCREEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARTIST SCREEN NV
Addition kinds of activities for ARTIST SCREEN NV

233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters

Werken bij ARTIST SCREEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARTIST SCREEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARTIST SCREEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARTIST SCREEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

Zoek naar antwoorden van ARTIST SCREEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ARTIST SCREEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARTIST SCREEN NV. Laat een reactie achter voor ARTIST SCREEN NV. ARTIST SCREEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARTIST SCREEN NV. Leave a respond for ARTIST SCREEN NV. ARTIST SCREEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARTIST SCREEN NV op de google maps. Adres en contacten ARTIST SCREEN NV
Location of ARTIST SCREEN NV on the google maps. Address and contacts of ARTIST SCREEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ARTIST SCREEN NV ARTIST SCREEN NV: KINDERZORG VZW | Stone Creation | James Walker Belgium N.V. | HR Systems bvba | Peter De Meester

Other related companies as ARTIST SCREEN NV: KINDERZORG VZW | Stone Creation | James Walker Belgium N.V. | HR Systems bvba | Peter De Meester

ARTIST SCREEN NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Lanklaar), België. De volledige naam van het bedrijf is ARTIST SCREEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf ARTIST SCREEN NV bevindt zich op het adres: Siemenslaan 9,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARTIST SCREEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARTIST SCREEN NV is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARTIST SCREEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARTIST SCREEN NV, openstaande posities, locatie van ARTIST SCREEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARTIST SCREEN NV is a company, that was registered 2011 in Dilsen-Stokkem (Lanklaar) region, Belgium. Full name of company is ARTIST SCREEN NV, company assigned to the tax number BE04427459716. The company ARTIST SCREEN NV is located at the address: Siemenslaan 9,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARTIST SCREEN NV were not found.
The main activity of ARTIST SCREEN NV is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARTIST SCREEN NV is not available. You also can look at reviews of ARTIST SCREEN NV, open positions, location of ARTIST SCREEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARTIST SCREEN NV, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARTIST SCREEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARTIST SCREEN NV, Dilsen-Stokkem (Lanklaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARTIST SCREEN NV, employees, financial statistics.