Bouwteam 2000

Contactgegevens Bouwteam 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwteam 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwteam 2000

Regio (region): Nevele (Merendree), België

Adres (address): Meersstraat 6,9850, België

Telefoon (phone): 09 371 81 17 09 371 81 17

Fax (fax): 09 371 45 83 09 371 45 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwteam 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwteam 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwteam 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwteam 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwteam 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwteam 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwteam 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwteam 2000
Products information Bouwteam 2000

BTW identificatienummer (tax): BE02346923828
Ondernemingsnummer: 8684661865
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bouwteam 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwteam 2000
(Get full report from official database of BE for Bouwteam 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwteam 2000
Addition kinds of activities for Bouwteam 2000

289201. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
25410300. Teller en wastafel | Counter and sink tops
25990300. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij Bouwteam 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwteam 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwteam 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwteam 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van Bouwteam 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Bouwteam 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwteam 2000. Laat een reactie achter voor Bouwteam 2000. Bouwteam 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwteam 2000. Leave a respond for Bouwteam 2000. Bouwteam 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwteam 2000 op de google maps. Adres en contacten Bouwteam 2000
Location of Bouwteam 2000 on the google maps. Address and contacts of Bouwteam 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwteam 2000 Bouwteam 2000: Roy Assur NV | Aerex S.A. | Coördinatie B.V.B.A. | DICTUS, ROY | s.creative

Other related companies as Bouwteam 2000: Roy Assur NV | Aerex S.A. | Coördinatie B.V.B.A. | DICTUS, ROY | s.creative

Bouwteam 2000 is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Nevele (Merendree), België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwteam 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02346923828. Het bedrijf Bouwteam 2000 bevindt zich op het adres: Meersstraat 6,9850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bouwteam 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwteam 2000 is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwteam 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwteam 2000, openstaande posities, locatie van Bouwteam 2000 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwteam 2000 is a company, that was registered 2002 in Nevele (Merendree) region, Belgium. Full name of company is Bouwteam 2000, company assigned to the tax number BE02346923828. The company Bouwteam 2000 is located at the address: Meersstraat 6,9850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bouwteam 2000 were not found.
The main activity of Bouwteam 2000 is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwteam 2000 is not available. You also can look at reviews of Bouwteam 2000, open positions, location of Bouwteam 2000 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwteam 2000, Nevele (Merendree): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwteam 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwteam 2000, Nevele (Merendree): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwteam 2000, employees, financial statistics.