BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BOUWONDERNEMING DE CLERCQ
Private companiesMotion Pictures • BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

Contactgegevens BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

Regio (region): Hamme, België

Adres (address): Zwaarveld 11A,9220, België

Telefoon (phone): 052 47 90 88; 0475 82 48 49 052 47 90 88; 0475 82 48 49

Fax (fax): 052 47 65 25 052 47 65 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWONDERNEMING DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWONDERNEMING DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWONDERNEMING DE CLERCQ
Products information BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE02023925781
Ondernemingsnummer: 2499359130
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BOUWONDERNEMING DE CLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWONDERNEMING DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for BOUWONDERNEMING DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWONDERNEMING DE CLERCQ
Addition kinds of activities for BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
573102. Videocamera's, recorders en accessoires | Video cameras, recorders, and accessories
31490101. Orthopedische schoenen, kinderen | Orthopedic shoes, children's
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal
35899905. Janitors 'karren | Janitors' carts
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. BOUWONDERNEMING DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. Leave a respond for BOUWONDERNEMING DE CLERCQ. BOUWONDERNEMING DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWONDERNEMING DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten BOUWONDERNEMING DE CLERCQ
Location of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWONDERNEMING DE CLERCQ BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: Robert (Firma) | Technisch Instituut Leuven | Théâtre du Public | Apostrophe | Hotel Lucca

Other related companies as BOUWONDERNEMING DE CLERCQ: Robert (Firma) | Technisch Instituut Leuven | Théâtre du Public | Apostrophe | Hotel Lucca

BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hamme, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023925781. Het bedrijf BOUWONDERNEMING DE CLERCQ bevindt zich op het adres: Zwaarveld 11A,9220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 123,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BOUWONDERNEMING DE CLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van BOUWONDERNEMING DE CLERCQ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is a company, that was registered 2013 in Hamme region, Belgium. Full name of company is BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE02023925781. The company BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is located at the address: Zwaarveld 11A,9220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 123,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BOUWONDERNEMING DE CLERCQ were not found.
The main activity of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, open positions, location of BOUWONDERNEMING DE CLERCQ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, Hamme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, Hamme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWONDERNEMING DE CLERCQ, employees, financial statistics.