Car-Centre de Développement Rural SC

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Car-Centre de Développement Rural SC
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Car-Centre de Développement Rural SC

Contactgegevens Car-Centre de Développement Rural SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car-Centre de Développement Rural SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car-Centre de Développement Rural SC

Regio (region): Tintigny, België

Adres (address): Rue du Monument 7,6730, België

Telefoon (phone): 063 44 43 49 063 44 43 49

Fax (fax): 063 44 61 39; 063 44 60 39 063 44 61 39; 063 44 60 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car-Centre de Développement Rural SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car-Centre de Développement Rural SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car-Centre de Développement Rural SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car-Centre de Développement Rural SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car-Centre de Développement Rural SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car-Centre de Développement Rural SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car-Centre de Développement Rural SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car-Centre de Développement Rural SC
Products information Car-Centre de Développement Rural SC

BTW identificatienummer (tax): BE01541076660
Ondernemingsnummer: 2528472900
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Car-Centre de Développement Rural SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car-Centre de Développement Rural SC
(Get full report from official database of BE for Car-Centre de Développement Rural SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car-Centre de Développement Rural SC
Addition kinds of activities for Car-Centre de Développement Rural SC

596201. Voeding automaten | Food vending machines
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
76992201. Vliegtuig instrument reparatie | Aircraft flight instrument repair
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij Car-Centre de Développement Rural SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car-Centre de Développement Rural SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car-Centre de Développement Rural SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car-Centre de Développement Rural SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en, als verzekeringsspecialist, klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de bank- en verzekeringssector. Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor de regio te Lanaken/Bilzen/Riemst een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN.

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Car-Centre de Développement Rural SC in sociale netwerken
Look for responds of Car-Centre de Développement Rural SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car-Centre de Développement Rural SC. Laat een reactie achter voor Car-Centre de Développement Rural SC. Car-Centre de Développement Rural SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car-Centre de Développement Rural SC. Leave a respond for Car-Centre de Développement Rural SC. Car-Centre de Développement Rural SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car-Centre de Développement Rural SC op de google maps. Adres en contacten Car-Centre de Développement Rural SC
Location of Car-Centre de Développement Rural SC on the google maps. Address and contacts of Car-Centre de Développement Rural SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Car-Centre de Développement Rural SC Car-Centre de Développement Rural SC: A & B Limousine Service | Belgium Security Systems SPRL | Joy Fashion | Centrapsy Liège-Luxembourg S.P.R.L. | Air Brussels

Other related companies as Car-Centre de Développement Rural SC: A & B Limousine Service | Belgium Security Systems SPRL | Joy Fashion | Centrapsy Liège-Luxembourg S.P.R.L. | Air Brussels

Car-Centre de Développement Rural SC is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Tintigny, België. De volledige naam van het bedrijf is Car-Centre de Développement Rural SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01541076660. Het bedrijf Car-Centre de Développement Rural SC bevindt zich op het adres: Rue du Monument 7,6730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Car-Centre de Développement Rural SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Car-Centre de Développement Rural SC is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car-Centre de Développement Rural SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car-Centre de Développement Rural SC, openstaande posities, locatie van Car-Centre de Développement Rural SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Car-Centre de Développement Rural SC is a company, that was registered 2009 in Tintigny region, Belgium. Full name of company is Car-Centre de Développement Rural SC, company assigned to the tax number BE01541076660. The company Car-Centre de Développement Rural SC is located at the address: Rue du Monument 7,6730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Car-Centre de Développement Rural SC were not found.
The main activity of Car-Centre de Développement Rural SC is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Car-Centre de Développement Rural SC is not available. You also can look at reviews of Car-Centre de Développement Rural SC, open positions, location of Car-Centre de Développement Rural SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car-Centre de Développement Rural SC, Tintigny: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car-Centre de Développement Rural SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car-Centre de Développement Rural SC, Tintigny: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car-Centre de Développement Rural SC, employees, financial statistics.