BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA
Private companiesTransportation Equipment • BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

Contactgegevens BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Boulevard Cuivre et Zinc 27,4030, België

Telefoon (phone): 04 341 46 00; 04 344 04 00; 04 342 31 77 04 341 46 00; 04 344 04 00; 04 342 31 77

Fax (fax): 04 341 52 71 04 341 52 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA
Products information BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04178619384
Ondernemingsnummer: 3490600585
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA
(Get full report from official database of BE for BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA
Addition kinds of activities for BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle

Werken bij BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Dynamische Project Assistant (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Secretary Plus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als Project Assistant bij Secretary Plus werk je steeds voor minstens 3 tot 6 maanden op projectbasis bij een klant. Wanneer een project bijna afgerond is, kijken we uit naar een nieuwe boeiende uitdaging die je evenveel voldoening biedt als het vorige. Je kan zowel ingezet worden als Management Assistant, Department Assistant (Sales, Marketing, HR, …) of Allround Assistant. Je rolt naadloos van de ene opdracht in de andere.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA in sociale netwerken
Look for responds of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Laat een reactie achter voor BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. Leave a respond for BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA. BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA op de google maps. Adres en contacten BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA
Location of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA on the google maps. Address and contacts of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: Procom-Trycom | Polyac | Avis | ARS Productions NV | ESI INFORMATIQUE

Other related companies as BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA: Procom-Trycom | Polyac | Avis | ARS Productions NV | ESI INFORMATIQUE

BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04178619384. Het bedrijf BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA bevindt zich op het adres: Boulevard Cuivre et Zinc 27,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, openstaande posities, locatie van BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is a company, that was registered 2005 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, company assigned to the tax number BE04178619384. The company BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is located at the address: Boulevard Cuivre et Zinc 27,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA were not found.
The main activity of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA is not available. You also can look at reviews of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, open positions, location of BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONTON & SIMONIS IMPRIMERIE SA, employees, financial statistics.