Debackere Agro NV

Contactgegevens Debackere Agro NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debackere Agro NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debackere Agro NV

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Lenteakkerstraat 46,8770, België

Telefoon (phone): 051 31 17 24 051 31 17 24

Fax (fax): 051 31 50 48 051 31 50 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debackere Agro NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debackere Agro NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debackere Agro NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debackere Agro NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debackere Agro NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debackere Agro NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debackere Agro NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debackere Agro NV
Products information Debackere Agro NV

BTW identificatienummer (tax): BE03356842041
Ondernemingsnummer: 9366088867
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Debackere Agro NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debackere Agro NV
(Get full report from official database of BE for Debackere Agro NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debackere Agro NV
Addition kinds of activities for Debackere Agro NV

201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
356803. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets
363902. Naaimachine | Sewing equipment
12229903. Ondergrondse mijnbouw, subbituminous | Underground mining, subbituminous
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
28650318. nitrofenol | Nitrophenol
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij Debackere Agro NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debackere Agro NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debackere Agro NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debackere Agro NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van Debackere Agro NV in sociale netwerken
Look for responds of Debackere Agro NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debackere Agro NV. Laat een reactie achter voor Debackere Agro NV. Debackere Agro NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debackere Agro NV. Leave a respond for Debackere Agro NV. Debackere Agro NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debackere Agro NV op de google maps. Adres en contacten Debackere Agro NV
Location of Debackere Agro NV on the google maps. Address and contacts of Debackere Agro NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Debackere Agro NV Debackere Agro NV: BPR-PIERRE RENDERS | Fol Light and Sound | I C P NV | Ambiance Bois SA | Oerlemans, Hans

Other related companies as Debackere Agro NV: BPR-PIERRE RENDERS | Fol Light and Sound | I C P NV | Ambiance Bois SA | Oerlemans, Hans

Debackere Agro NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is Debackere Agro NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03356842041. Het bedrijf Debackere Agro NV bevindt zich op het adres: Lenteakkerstraat 46,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Debackere Agro NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debackere Agro NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debackere Agro NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debackere Agro NV, openstaande posities, locatie van Debackere Agro NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Debackere Agro NV is a company, that was registered 2004 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is Debackere Agro NV, company assigned to the tax number BE03356842041. The company Debackere Agro NV is located at the address: Lenteakkerstraat 46,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Debackere Agro NV were not found.
The main activity of Debackere Agro NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Debackere Agro NV is not available. You also can look at reviews of Debackere Agro NV, open positions, location of Debackere Agro NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debackere Agro NV, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debackere Agro NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debackere Agro NV, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debackere Agro NV, employees, financial statistics.