TREBOS DUFERCO L.L. NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • TREBOS DUFERCO L.L. NV
Private companiesTransportation by Air • TREBOS DUFERCO L.L. NV

Contactgegevens TREBOS DUFERCO L.L. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TREBOS DUFERCO L.L. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TREBOS DUFERCO L.L. NV

Regio (region): Haacht (Tildonk), België

Adres (address): Klein Terbankstraat,3150, België

Telefoon (phone): 016 61 81 81 016 61 81 81

Fax (fax): 016 60 62 41 016 60 62 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TREBOS DUFERCO L.L. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TREBOS DUFERCO L.L. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TREBOS DUFERCO L.L. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TREBOS DUFERCO L.L. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TREBOS DUFERCO L.L. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TREBOS DUFERCO L.L. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TREBOS DUFERCO L.L. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TREBOS DUFERCO L.L. NV
Products information TREBOS DUFERCO L.L. NV

BTW identificatienummer (tax): BE01759429931
Ondernemingsnummer: 2714965820
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in TREBOS DUFERCO L.L. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TREBOS DUFERCO L.L. NV
(Get full report from official database of BE for TREBOS DUFERCO L.L. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TREBOS DUFERCO L.L. NV
Addition kinds of activities for TREBOS DUFERCO L.L. NV

091300. schelpdier | Shellfish
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij TREBOS DUFERCO L.L. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TREBOS DUFERCO L.L. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TREBOS DUFERCO L.L. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TREBOS DUFERCO L.L. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

Zoek naar antwoorden van TREBOS DUFERCO L.L. NV in sociale netwerken
Look for responds of TREBOS DUFERCO L.L. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TREBOS DUFERCO L.L. NV. Laat een reactie achter voor TREBOS DUFERCO L.L. NV. TREBOS DUFERCO L.L. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TREBOS DUFERCO L.L. NV. Leave a respond for TREBOS DUFERCO L.L. NV. TREBOS DUFERCO L.L. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TREBOS DUFERCO L.L. NV op de google maps. Adres en contacten TREBOS DUFERCO L.L. NV
Location of TREBOS DUFERCO L.L. NV on the google maps. Address and contacts of TREBOS DUFERCO L.L. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TREBOS DUFERCO L.L. NV TREBOS DUFERCO L.L. NV: Gretsch-Unitas & Ferco NV | VALGAEREN KARIN | New-Box SPRL | Pc Warehouse BVBA | PUERTA DEL SOL BVBA

Other related companies as TREBOS DUFERCO L.L. NV: Gretsch-Unitas & Ferco NV | VALGAEREN KARIN | New-Box SPRL | Pc Warehouse BVBA | PUERTA DEL SOL BVBA

TREBOS DUFERCO L.L. NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Haacht (Tildonk), België. De volledige naam van het bedrijf is TREBOS DUFERCO L.L. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759429931. Het bedrijf TREBOS DUFERCO L.L. NV bevindt zich op het adres: Klein Terbankstraat,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TREBOS DUFERCO L.L. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TREBOS DUFERCO L.L. NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TREBOS DUFERCO L.L. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TREBOS DUFERCO L.L. NV, openstaande posities, locatie van TREBOS DUFERCO L.L. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TREBOS DUFERCO L.L. NV is a company, that was registered 1997 in Haacht (Tildonk) region, Belgium. Full name of company is TREBOS DUFERCO L.L. NV, company assigned to the tax number BE01759429931. The company TREBOS DUFERCO L.L. NV is located at the address: Klein Terbankstraat,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TREBOS DUFERCO L.L. NV were not found.
The main activity of TREBOS DUFERCO L.L. NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TREBOS DUFERCO L.L. NV is not available. You also can look at reviews of TREBOS DUFERCO L.L. NV, open positions, location of TREBOS DUFERCO L.L. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TREBOS DUFERCO L.L. NV, Haacht (Tildonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TREBOS DUFERCO L.L. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TREBOS DUFERCO L.L. NV, Haacht (Tildonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TREBOS DUFERCO L.L. NV, employees, financial statistics.