Vandebroek

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Vandebroek
Private companiesReal Estate • Vandebroek

Contactgegevens Vandebroek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandebroek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandebroek

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Boulevard d'Herbatte 169,5000, België

Telefoon (phone): 081 22 83 41 081 22 83 41

Fax (fax): 081 23 10 98 081 23 10 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandebroek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandebroek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandebroek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandebroek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandebroek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandebroek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandebroek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandebroek
Products information Vandebroek

BTW identificatienummer (tax): BE03328277587
Ondernemingsnummer: 7043579101
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vandebroek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandebroek
(Get full report from official database of BE for Vandebroek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandebroek
Addition kinds of activities for Vandebroek

36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
39150107. Speldstengels | Pin stems
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij Vandebroek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandebroek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandebroek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandebroek. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Bediende dienst na verkoop | Voltijds | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een bediende dienst na verkoop. In deze functie zal je instaan voor de klanten zowel fysiek als telefonisch te woord te staan voor alles wat na de aankoop van een wagen kan plaatsvinden. Je taken; onderhoud plannen; bestellen van onderdelen, accessoires, ... klantendossiers up-to-date houden; werkplanningen opmaken; verkoop van diensten en accessoires; facturatie; onthaal klanten, hun vraag achterhalen en indien nodig doorverwijzen

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Vandebroek in sociale netwerken
Look for responds of Vandebroek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandebroek. Laat een reactie achter voor Vandebroek. Vandebroek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandebroek. Leave a respond for Vandebroek. Vandebroek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandebroek op de google maps. Adres en contacten Vandebroek
Location of Vandebroek on the google maps. Address and contacts of Vandebroek

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandebroek Vandebroek: Bati-De Prijck R-B | CVB RECYCLING SA | T.P.F.-Smits SA | Occidental Chemical Europe N.V. | Verviers Pneus S.A.

Other related companies as Vandebroek: Bati-De Prijck R-B | CVB RECYCLING SA | T.P.F.-Smits SA | Occidental Chemical Europe N.V. | Verviers Pneus S.A.

Vandebroek is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandebroek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328277587. Het bedrijf Vandebroek bevindt zich op het adres: Boulevard d'Herbatte 169,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vandebroek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandebroek is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandebroek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandebroek, openstaande posities, locatie van Vandebroek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandebroek is a company, that was registered 2016 in Namur region, Belgium. Full name of company is Vandebroek, company assigned to the tax number BE03328277587. The company Vandebroek is located at the address: Boulevard d'Herbatte 169,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vandebroek were not found.
The main activity of Vandebroek is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandebroek is not available. You also can look at reviews of Vandebroek, open positions, location of Vandebroek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandebroek, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandebroek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandebroek, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandebroek, employees, financial statistics.