Vandevelde Stef BVBA

Contactgegevens Vandevelde Stef BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandevelde Stef BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandevelde Stef BVBA

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Rodenemweg 74,1500, België

Telefoon (phone): 0477 24 19 35 0477 24 19 35

Fax (fax): 02 356 59 37 02 356 59 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandevelde Stef BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandevelde Stef BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandevelde Stef BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandevelde Stef BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandevelde Stef BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandevelde Stef BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandevelde Stef BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandevelde Stef BVBA
Products information Vandevelde Stef BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01358978271
Ondernemingsnummer: 9097473144
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vandevelde Stef BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandevelde Stef BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandevelde Stef BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandevelde Stef BVBA
Addition kinds of activities for Vandevelde Stef BVBA

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
24991300. Kruiden- of zaagselproducten, hout | Mulch or sawdust products, wood
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
36470105. Koplampen (fixtures), voertuig | Headlights (fixtures), vehicular
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment

Werken bij Vandevelde Stef BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandevelde Stef BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandevelde Stef BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandevelde Stef BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van Vandevelde Stef BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandevelde Stef BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandevelde Stef BVBA. Laat een reactie achter voor Vandevelde Stef BVBA. Vandevelde Stef BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandevelde Stef BVBA. Leave a respond for Vandevelde Stef BVBA. Vandevelde Stef BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandevelde Stef BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandevelde Stef BVBA
Location of Vandevelde Stef BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandevelde Stef BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandevelde Stef BVBA Vandevelde Stef BVBA: Adviesburo De Vulder BVBA | Jacobs A. Transport N.V. | El youssoufi | KBC CERA Nieuw N.V | N.V. De IJsbeer

Other related companies as Vandevelde Stef BVBA: Adviesburo De Vulder BVBA | Jacobs A. Transport N.V. | El youssoufi | KBC CERA Nieuw N.V | N.V. De IJsbeer

Vandevelde Stef BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandevelde Stef BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01358978271. Het bedrijf Vandevelde Stef BVBA bevindt zich op het adres: Rodenemweg 74,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vandevelde Stef BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandevelde Stef BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandevelde Stef BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandevelde Stef BVBA, openstaande posities, locatie van Vandevelde Stef BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandevelde Stef BVBA is a company, that was registered 1997 in Halle region, Belgium. Full name of company is Vandevelde Stef BVBA, company assigned to the tax number BE01358978271. The company Vandevelde Stef BVBA is located at the address: Rodenemweg 74,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vandevelde Stef BVBA were not found.
The main activity of Vandevelde Stef BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandevelde Stef BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandevelde Stef BVBA, open positions, location of Vandevelde Stef BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandevelde Stef BVBA, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandevelde Stef BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandevelde Stef BVBA, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandevelde Stef BVBA, employees, financial statistics.