Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

Contactgegevens Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

Regio (region): Sint-Gillis-Waas (De Klinge), België

Adres (address): Polenlaan 20,9170, België

Telefoon (phone): 03 707 12 66 03 707 12 66

Fax (fax): 03 770 58 89 03 770 58 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA
Products information Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07967803955
Ondernemingsnummer: 4541992187
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA
Addition kinds of activities for Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

331601. Koudgewalst strip of draad | Cold-rolled strip or wire
01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
25110604. Stands, huishouden, nec: hout | Stands, household, nec: wood
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing

Werken bij Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Laat een reactie achter voor Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Leave a respond for Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA. Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA
Location of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: Carmina | A.C.E. SA | SIESTA CARAVANES SPRL | STAVIN SA | Kkbekkevoort

Other related companies as Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA: Carmina | A.C.E. SA | SIESTA CARAVANES SPRL | STAVIN SA | Kkbekkevoort

Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas (De Klinge), België. De volledige naam van het bedrijf is Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07967803955. Het bedrijf Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA bevindt zich op het adres: Polenlaan 20,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, openstaande posities, locatie van Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is a company, that was registered 2012 in Sint-Gillis-Waas (De Klinge) region, Belgium. Full name of company is Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, company assigned to the tax number BE07967803955. The company Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is located at the address: Polenlaan 20,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA were not found.
The main activity of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, open positions, location of Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, Sint-Gillis-Waas (De Klinge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, Sint-Gillis-Waas (De Klinge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouw- & Betonwerken Mario Vermeulen BVBA, employees, financial statistics.