SP Engineering

Contactgegevens SP Engineering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SP Engineering: address, phone, fax, email, website, opening hours

SP Engineering

Regio (region): Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille), België

Adres (address): Erkestraat 3,3910, België

Telefoon (phone): 011 73 34 90 011 73 34 90

Fax (fax): 011 65 63 14 011 65 63 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SP Engineering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SP Engineering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SP Engineering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SP Engineering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SP Engineering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SP Engineering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SP Engineering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SP Engineering
Products information SP Engineering

BTW identificatienummer (tax): BE07654418945
Ondernemingsnummer: 1647918701
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SP Engineering zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SP Engineering
(Get full report from official database of BE for SP Engineering)

Aanvulling soorten activiteiten voor SP Engineering
Addition kinds of activities for SP Engineering

0241. Zuivelboerderijen | Dairy farms
1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
22730501. Chenille tapijten | Chenille rugs
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
25319905. Bibliotheekmeubilair | Library furniture
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.

Werken bij SP Engineering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SP Engineering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SP Engineering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SP Engineering. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Allround medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van SP Engineering in sociale netwerken
Look for responds of SP Engineering in social networks

Lees alle opmerkingen voor SP Engineering. Laat een reactie achter voor SP Engineering. SP Engineering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SP Engineering. Leave a respond for SP Engineering. SP Engineering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SP Engineering op de google maps. Adres en contacten SP Engineering
Location of SP Engineering on the google maps. Address and contacts of SP Engineering

Andere gerelateerde bedrijven als come SP Engineering SP Engineering: Depickere Dave | Van der Mast BVBA | VERHELEC SPRL | A Line.Sys SPRL | GEOFFROY DE ROBIANO

Other related companies as SP Engineering: Depickere Dave | Van der Mast BVBA | VERHELEC SPRL | A Line.Sys SPRL | GEOFFROY DE ROBIANO

SP Engineering is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille), België. De volledige naam van het bedrijf is SP Engineering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07654418945. Het bedrijf SP Engineering bevindt zich op het adres: Erkestraat 3,3910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SP Engineering zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SP Engineering is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SP Engineering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SP Engineering, openstaande posities, locatie van SP Engineering op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SP Engineering is a company, that was registered 2008 in Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille) region, Belgium. Full name of company is SP Engineering, company assigned to the tax number BE07654418945. The company SP Engineering is located at the address: Erkestraat 3,3910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SP Engineering were not found.
The main activity of SP Engineering is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SP Engineering is not available. You also can look at reviews of SP Engineering, open positions, location of SP Engineering on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SP Engineering, Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SP Engineering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SP Engineering, Neerpelt (Sint-Huibrechts-Lille): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SP Engineering, employees, financial statistics.