J.M. Fastre Electronics BVBA

Contactgegevens J.M. Fastre Electronics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. Fastre Electronics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. Fastre Electronics BVBA

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Vlaanderenstraat 1,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 77 16 056 35 77 16

Fax (fax): 056 35 59 55 056 35 59 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. Fastre Electronics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. Fastre Electronics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. Fastre Electronics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. Fastre Electronics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. Fastre Electronics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. Fastre Electronics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. Fastre Electronics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. Fastre Electronics BVBA
Products information J.M. Fastre Electronics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08389678955
Ondernemingsnummer: 2151367187
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in J.M. Fastre Electronics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. Fastre Electronics BVBA
(Get full report from official database of BE for J.M. Fastre Electronics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. Fastre Electronics BVBA
Addition kinds of activities for J.M. Fastre Electronics BVBA

369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
23890202. Band uniforms | Band uniforms
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
38250219. Netwerkanalysatoren | Network analyzers
38420106. Helmen, ruimte | Helmets, space
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order

Werken bij J.M. Fastre Electronics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. Fastre Electronics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. Fastre Electronics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. Fastre Electronics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Donk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DONK)

    Regio: DONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van J.M. Fastre Electronics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of J.M. Fastre Electronics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. Fastre Electronics BVBA. Laat een reactie achter voor J.M. Fastre Electronics BVBA. J.M. Fastre Electronics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. Fastre Electronics BVBA. Leave a respond for J.M. Fastre Electronics BVBA. J.M. Fastre Electronics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. Fastre Electronics BVBA op de google maps. Adres en contacten J.M. Fastre Electronics BVBA
Location of J.M. Fastre Electronics BVBA on the google maps. Address and contacts of J.M. Fastre Electronics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. Fastre Electronics BVBA J.M. Fastre Electronics BVBA: Heremans Ekeren BVBA | Lammerant | MONTRE & LAGA HÖRMANN CVBA CVBA | Eldad NV | Smash

Other related companies as J.M. Fastre Electronics BVBA: Heremans Ekeren BVBA | Lammerant | MONTRE & LAGA HÖRMANN CVBA CVBA | Eldad NV | Smash

J.M. Fastre Electronics BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. Fastre Electronics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08389678955. Het bedrijf J.M. Fastre Electronics BVBA bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 1,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 887,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J.M. Fastre Electronics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M. Fastre Electronics BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. Fastre Electronics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. Fastre Electronics BVBA, openstaande posities, locatie van J.M. Fastre Electronics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.M. Fastre Electronics BVBA is a company, that was registered 2012 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is J.M. Fastre Electronics BVBA, company assigned to the tax number BE08389678955. The company J.M. Fastre Electronics BVBA is located at the address: Vlaanderenstraat 1,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 887,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J.M. Fastre Electronics BVBA were not found.
The main activity of J.M. Fastre Electronics BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. Fastre Electronics BVBA is not available. You also can look at reviews of J.M. Fastre Electronics BVBA, open positions, location of J.M. Fastre Electronics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. Fastre Electronics BVBA, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. Fastre Electronics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. Fastre Electronics BVBA, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. Fastre Electronics BVBA, employees, financial statistics.