Eltic BVBA

Contactgegevens Eltic BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eltic BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eltic BVBA

Regio (region): Ninove (Nederhasselt), België

Adres (address): Van der Schuerenstraat 59,9400, België

Telefoon (phone): 054 32 33 99 054 32 33 99

Fax (fax): 054 32 33 99; 054 30 06 33 054 32 33 99; 054 30 06 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eltic BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eltic BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eltic BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eltic BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eltic BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eltic BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eltic BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eltic BVBA
Products information Eltic BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08597595214
Ondernemingsnummer: 3393096923
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eltic BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eltic BVBA
(Get full report from official database of BE for Eltic BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eltic BVBA
Addition kinds of activities for Eltic BVBA

017300. Boom noten | Tree nuts
971100. nationale veiligheid | National security
07210407. Besproeiingssysteem operatie, geen water | Irrigation system operation, not providing water
22950302. Matten, gelakt glas | Mats, varnished glass
35470101. Billet molens | Billet mills
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
51910400. Paardensport | Equestrian equipment
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij Eltic BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eltic BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eltic BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eltic BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • ORDERPICKER BIJ SAMSONITE - 2 PLOEGEN- ZEER HOOG LOON (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken we een orderpicker die snel beschikbaar is voor opstart. Je zal op verschillende afdelingen ingezet worden: Laden en lossen, orderpicking, verwerking leveringen... Functie in 2 ploegen (6u-14u-22u) + HOOG LOON 14.84€ basis / uur!!!!

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Eltic BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Eltic BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eltic BVBA. Laat een reactie achter voor Eltic BVBA. Eltic BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eltic BVBA. Leave a respond for Eltic BVBA. Eltic BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eltic BVBA op de google maps. Adres en contacten Eltic BVBA
Location of Eltic BVBA on the google maps. Address and contacts of Eltic BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Eltic BVBA Eltic BVBA: VOLKSWAGEN BRUSSEL | Libotton NV | Tri-Elec | Clement Karl | Johan Driesmans

Other related companies as Eltic BVBA: VOLKSWAGEN BRUSSEL | Libotton NV | Tri-Elec | Clement Karl | Johan Driesmans

Eltic BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Ninove (Nederhasselt), België. De volledige naam van het bedrijf is Eltic BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08597595214. Het bedrijf Eltic BVBA bevindt zich op het adres: Van der Schuerenstraat 59,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eltic BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eltic BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eltic BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eltic BVBA, openstaande posities, locatie van Eltic BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eltic BVBA is a company, that was registered 2017 in Ninove (Nederhasselt) region, Belgium. Full name of company is Eltic BVBA, company assigned to the tax number BE08597595214. The company Eltic BVBA is located at the address: Van der Schuerenstraat 59,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eltic BVBA were not found.
The main activity of Eltic BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eltic BVBA is not available. You also can look at reviews of Eltic BVBA, open positions, location of Eltic BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eltic BVBA, Ninove (Nederhasselt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eltic BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eltic BVBA, Ninove (Nederhasselt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eltic BVBA, employees, financial statistics.