ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Contactgegevens ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Kortrijkstraat 138,8560, België

Telefoon (phone): 056 40 37 92; 0475 62 24 44 056 40 37 92; 0475 62 24 44

Fax (fax): 056 41 99 81 056 41 99 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Products information ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03977844238
Ondernemingsnummer: 9579498291
Hoofdstad (capital): 988,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Addition kinds of activities for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
22110105. Muslin, katoen | Muslin, cotton
32720400. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
36489902. Zaklampen | Flashlights
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground
73599908. Teken verhuur | Sign rental
82990304. Spraaklessen | Voice lessons
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Diepenbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Laat een reactie achter voor ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. Leave a respond for ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS. ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS
Location of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: Hermant J-C | De Klink BVBA | Candela BVBA | Colman-Maes BVBA | Baldewijns & Co

Other related companies as ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS: Hermant J-C | De Klink BVBA | Candela BVBA | Colman-Maes BVBA | Baldewijns & Co

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03977844238. Het bedrijf ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 138,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 988,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, openstaande posities, locatie van ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is a company, that was registered 1989 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03977844238. The company ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is located at the address: Kortrijkstraat 138,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 988,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS were not found.
The main activity of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, open positions, location of ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO & LIGHT SYSTEMS, employees, financial statistics.