Van Den Abbeele Gebr NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Van Den Abbeele Gebr NV
Private companiesLeather and Leather Products • Van Den Abbeele Gebr NV

Contactgegevens Van Den Abbeele Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Abbeele Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Abbeele Gebr NV

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Zand 29,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 20 07; 09 348 48 36 09 348 20 07; 09 348 48 36

Fax (fax): 09 348 03 55 09 348 03 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Abbeele Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Abbeele Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Abbeele Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Abbeele Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Abbeele Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Abbeele Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Abbeele Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Abbeele Gebr NV
Products information Van Den Abbeele Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE09921722412
Ondernemingsnummer: 2622131347
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Den Abbeele Gebr NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Abbeele Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Van Den Abbeele Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Abbeele Gebr NV
Addition kinds of activities for Van Den Abbeele Gebr NV

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
509107. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research

Werken bij Van Den Abbeele Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Abbeele Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Abbeele Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Abbeele Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Van Den Abbeele Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Abbeele Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Abbeele Gebr NV. Laat een reactie achter voor Van Den Abbeele Gebr NV. Van Den Abbeele Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Abbeele Gebr NV. Leave a respond for Van Den Abbeele Gebr NV. Van Den Abbeele Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Abbeele Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Van Den Abbeele Gebr NV
Location of Van Den Abbeele Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Van Den Abbeele Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Abbeele Gebr NV Van Den Abbeele Gebr NV: De Cuyper NV | BST NV | British European | Francis Thielen | Planet Internet nv

Other related companies as Van Den Abbeele Gebr NV: De Cuyper NV | BST NV | British European | Francis Thielen | Planet Internet nv

Van Den Abbeele Gebr NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Abbeele Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09921722412. Het bedrijf Van Den Abbeele Gebr NV bevindt zich op het adres: Zand 29,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Den Abbeele Gebr NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Abbeele Gebr NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Abbeele Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Abbeele Gebr NV, openstaande posities, locatie van Van Den Abbeele Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Den Abbeele Gebr NV is a company, that was registered 1989 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Van Den Abbeele Gebr NV, company assigned to the tax number BE09921722412. The company Van Den Abbeele Gebr NV is located at the address: Zand 29,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Den Abbeele Gebr NV were not found.
The main activity of Van Den Abbeele Gebr NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Abbeele Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Van Den Abbeele Gebr NV, open positions, location of Van Den Abbeele Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Abbeele Gebr NV, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Abbeele Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Abbeele Gebr NV, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Abbeele Gebr NV, employees, financial statistics.