ORGA SPY

Contactgegevens ORGA SPY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORGA SPY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORGA SPY

Regio (region): Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België

Adres (address): Rue de la Goyette 5,5190, België

Telefoon (phone): 071 78 60 78 071 78 60 78

Fax (fax): 071 78 47 26 071 78 47 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORGA SPY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORGA SPY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORGA SPY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORGA SPY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORGA SPY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORGA SPY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORGA SPY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORGA SPY
Products information ORGA SPY

BTW identificatienummer (tax): BE06279205322
Ondernemingsnummer: 1899780273
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ORGA SPY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORGA SPY
(Get full report from official database of BE for ORGA SPY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORGA SPY
Addition kinds of activities for ORGA SPY

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
22730200. Matten en mat | Mats and matting
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
38290206. Geofysische of meteorologische elektronische apparatuur | Geophysical or meteorological electronic equipment
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
56210101. boutiques | Boutiques
59999927. Trofeeën en plaques | Trophies and plaques
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning

Werken bij ORGA SPY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORGA SPY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORGA SPY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORGA SPY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

Zoek naar antwoorden van ORGA SPY in sociale netwerken
Look for responds of ORGA SPY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORGA SPY. Laat een reactie achter voor ORGA SPY. ORGA SPY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORGA SPY. Leave a respond for ORGA SPY. ORGA SPY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORGA SPY op de google maps. Adres en contacten ORGA SPY
Location of ORGA SPY on the google maps. Address and contacts of ORGA SPY

Andere gerelateerde bedrijven als come ORGA SPY ORGA SPY: HENDRIKX | Lambert Negoce SA | Delta immo | PALMANS ROBERT | ANDRE SCHELFHOUT

Other related companies as ORGA SPY: HENDRIKX | Lambert Negoce SA | Delta immo | PALMANS ROBERT | ANDRE SCHELFHOUT

ORGA SPY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Jemeppe-sur-Sambre (Spy), België. De volledige naam van het bedrijf is ORGA SPY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06279205322. Het bedrijf ORGA SPY bevindt zich op het adres: Rue de la Goyette 5,5190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ORGA SPY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORGA SPY is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORGA SPY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORGA SPY, openstaande posities, locatie van ORGA SPY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORGA SPY is a company, that was registered 2016 in Jemeppe-sur-Sambre (Spy) region, Belgium. Full name of company is ORGA SPY, company assigned to the tax number BE06279205322. The company ORGA SPY is located at the address: Rue de la Goyette 5,5190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ORGA SPY were not found.
The main activity of ORGA SPY is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ORGA SPY is not available. You also can look at reviews of ORGA SPY, open positions, location of ORGA SPY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORGA SPY, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORGA SPY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORGA SPY, Jemeppe-sur-Sambre (Spy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORGA SPY, employees, financial statistics.