LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV
Private companiesUnited States Postal Service • LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

Contactgegevens LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Koning-Albertstraat 123,2440, België

Telefoon (phone): 014 58 51 01; 014 58 82 26 014 58 51 01; 014 58 82 26

Fax (fax): 014 58 23 82 014 58 23 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV
Products information LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE08576446533
Ondernemingsnummer: 6952392578
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV
(Get full report from official database of BE for LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV
Addition kinds of activities for LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
261100. Pulpmolens | Pulp mills
823104. Bibliotheekdiensten | Library services
34960000. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial

Werken bij LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Laat een reactie achter voor LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. Leave a respond for LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV. LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV op de google maps. Adres en contacten LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV
Location of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV on the google maps. Address and contacts of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: VAN VALCKENBORGH JAN | Bellekens E & Co | Woodstock-Spimarbo NV | M-Soft Informatika N.V. | Alfasolution NV

Other related companies as LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV: VAN VALCKENBORGH JAN | Bellekens E & Co | Woodstock-Spimarbo NV | M-Soft Informatika N.V. | Alfasolution NV

LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08576446533. Het bedrijf LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV bevindt zich op het adres: Koning-Albertstraat 123,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, openstaande posities, locatie van LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is a company, that was registered 2017 in Geel region, Belgium. Full name of company is LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, company assigned to the tax number BE08576446533. The company LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is located at the address: Koning-Albertstraat 123,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV were not found.
The main activity of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV is not available. You also can look at reviews of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, open positions, location of LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV, employees, financial statistics.