Bouwcenter Van den Broeck

Contactgegevens Bouwcenter Van den Broeck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Van den Broeck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Van den Broeck

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Berlaarsesteenweg 128 Bus 1,2500, België

Telefoon (phone): 03 491 82 42 03 491 82 42

Fax (fax): 03 491 82 43 03 491 82 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Van den Broeck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Van den Broeck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Van den Broeck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Van den Broeck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Van den Broeck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Van den Broeck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Van den Broeck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Van den Broeck
Products information Bouwcenter Van den Broeck

BTW identificatienummer (tax): BE01048339843
Ondernemingsnummer: 9715179443
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Bouwcenter Van den Broeck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Van den Broeck
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Van den Broeck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Van den Broeck
Addition kinds of activities for Bouwcenter Van den Broeck

01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
20630202. Melasse, van suikerbietjes | Molasses, from sugar beets
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
36430303. Contacten, elektrisch | Contacts, electrical

Werken bij Bouwcenter Van den Broeck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Van den Broeck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Van den Broeck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Van den Broeck. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Bijverdienste / Poolkracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een warehouse te Zele - om bepaalde (onvoorspelbare) pieken op te vangen, hebben zij geregeld nood aan extra handen. (labelen, laden/lossen, inputten van gegevens,...) Zij zoeken mensen die bepaalde dagen per week vrij zijn, om zo een team op te bouwen. Dit bvb als bijverdienste - maar wel op lange termijn.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Van den Broeck in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Van den Broeck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Van den Broeck. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Van den Broeck. Bouwcenter Van den Broeck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Van den Broeck. Leave a respond for Bouwcenter Van den Broeck. Bouwcenter Van den Broeck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Van den Broeck op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Van den Broeck
Location of Bouwcenter Van den Broeck on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Van den Broeck

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Van den Broeck Bouwcenter Van den Broeck: Giga Computershop | Mavi Karting SPRL | Peremans A | VAN DE VELDE (Gebr) BVBA | Lanneau, Yves

Other related companies as Bouwcenter Van den Broeck: Giga Computershop | Mavi Karting SPRL | Peremans A | VAN DE VELDE (Gebr) BVBA | Lanneau, Yves

Bouwcenter Van den Broeck is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Van den Broeck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01048339843. Het bedrijf Bouwcenter Van den Broeck bevindt zich op het adres: Berlaarsesteenweg 128 Bus 1,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Bouwcenter Van den Broeck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Van den Broeck is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Van den Broeck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Van den Broeck, openstaande posities, locatie van Bouwcenter Van den Broeck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcenter Van den Broeck is a company, that was registered 1988 in Lier region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Van den Broeck, company assigned to the tax number BE01048339843. The company Bouwcenter Van den Broeck is located at the address: Berlaarsesteenweg 128 Bus 1,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Bouwcenter Van den Broeck were not found.
The main activity of Bouwcenter Van den Broeck is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Van den Broeck is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Van den Broeck, open positions, location of Bouwcenter Van den Broeck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Van den Broeck, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Van den Broeck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Van den Broeck, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Van den Broeck, employees, financial statistics.