BALCAEN & FILS SPRL

Contactgegevens BALCAEN & FILS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALCAEN & FILS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALCAEN & FILS SPRL

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Jetse Steenweg 396,1081, België

Telefoon (phone): 02 428 95 39 02 428 95 39

Fax (fax): 02 428 36 03 02 428 36 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALCAEN & FILS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALCAEN & FILS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALCAEN & FILS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALCAEN & FILS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALCAEN & FILS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALCAEN & FILS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALCAEN & FILS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALCAEN & FILS SPRL
Products information BALCAEN & FILS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01928894042
Ondernemingsnummer: 8791778564
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BALCAEN & FILS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALCAEN & FILS SPRL
(Get full report from official database of BE for BALCAEN & FILS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALCAEN & FILS SPRL
Addition kinds of activities for BALCAEN & FILS SPRL

17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
33210104. Waterpijp, gietijzer | Water pipe, cast iron
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
50649901. Antwoordapparaten, telefoon | Answering machines, telephone

Werken bij BALCAEN & FILS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALCAEN & FILS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALCAEN & FILS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALCAEN & FILS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

Zoek naar antwoorden van BALCAEN & FILS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BALCAEN & FILS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALCAEN & FILS SPRL. Laat een reactie achter voor BALCAEN & FILS SPRL. BALCAEN & FILS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALCAEN & FILS SPRL. Leave a respond for BALCAEN & FILS SPRL. BALCAEN & FILS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALCAEN & FILS SPRL op de google maps. Adres en contacten BALCAEN & FILS SPRL
Location of BALCAEN & FILS SPRL on the google maps. Address and contacts of BALCAEN & FILS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BALCAEN & FILS SPRL BALCAEN & FILS SPRL: PVG Promotions | Lostermans-Lebrun BVBA | Maenhout BVBA | IDEA SCRL | B.H.A. Belgium SA

Other related companies as BALCAEN & FILS SPRL: PVG Promotions | Lostermans-Lebrun BVBA | Maenhout BVBA | IDEA SCRL | B.H.A. Belgium SA

BALCAEN & FILS SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is BALCAEN & FILS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01928894042. Het bedrijf BALCAEN & FILS SPRL bevindt zich op het adres: Jetse Steenweg 396,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 542,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BALCAEN & FILS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALCAEN & FILS SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALCAEN & FILS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALCAEN & FILS SPRL, openstaande posities, locatie van BALCAEN & FILS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALCAEN & FILS SPRL is a company, that was registered 1996 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is BALCAEN & FILS SPRL, company assigned to the tax number BE01928894042. The company BALCAEN & FILS SPRL is located at the address: Jetse Steenweg 396,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 542,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BALCAEN & FILS SPRL were not found.
The main activity of BALCAEN & FILS SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BALCAEN & FILS SPRL is not available. You also can look at reviews of BALCAEN & FILS SPRL, open positions, location of BALCAEN & FILS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALCAEN & FILS SPRL, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALCAEN & FILS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALCAEN & FILS SPRL, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALCAEN & FILS SPRL, employees, financial statistics.