Bourguignon Johan BVBA

Contactgegevens Bourguignon Johan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourguignon Johan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourguignon Johan BVBA

Regio (region): Keerbergen, België

Adres (address): Haachtsebaan 119 Bus 3,3140, België

Telefoon (phone): 015 23 43 33 015 23 43 33

Fax (fax): 015 23 43 33 015 23 43 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourguignon Johan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourguignon Johan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourguignon Johan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourguignon Johan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourguignon Johan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourguignon Johan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourguignon Johan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourguignon Johan BVBA
Products information Bourguignon Johan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05295104980
Ondernemingsnummer: 9029083251
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bourguignon Johan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourguignon Johan BVBA
(Get full report from official database of BE for Bourguignon Johan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourguignon Johan BVBA
Addition kinds of activities for Bourguignon Johan BVBA

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
50460106. Tekens, elektrisch | Signs, electrical
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair
96210101. Luchtverkeersleiding operaties, overheid | Air traffic control operations, government

Werken bij Bourguignon Johan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourguignon Johan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourguignon Johan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourguignon Johan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van Bourguignon Johan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bourguignon Johan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourguignon Johan BVBA. Laat een reactie achter voor Bourguignon Johan BVBA. Bourguignon Johan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourguignon Johan BVBA. Leave a respond for Bourguignon Johan BVBA. Bourguignon Johan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourguignon Johan BVBA op de google maps. Adres en contacten Bourguignon Johan BVBA
Location of Bourguignon Johan BVBA on the google maps. Address and contacts of Bourguignon Johan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourguignon Johan BVBA Bourguignon Johan BVBA: ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles | VDM Carrosserie | Coudenys J & L | ACE Digital House NV | Haspengouwse Academie voor Beeldende Kunsten

Other related companies as Bourguignon Johan BVBA: ABAC (L')-Librairie Gilles Wolles | VDM Carrosserie | Coudenys J & L | ACE Digital House NV | Haspengouwse Academie voor Beeldende Kunsten

Bourguignon Johan BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Keerbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bourguignon Johan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05295104980. Het bedrijf Bourguignon Johan BVBA bevindt zich op het adres: Haachtsebaan 119 Bus 3,3140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bourguignon Johan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bourguignon Johan BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourguignon Johan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourguignon Johan BVBA, openstaande posities, locatie van Bourguignon Johan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bourguignon Johan BVBA is a company, that was registered 2006 in Keerbergen region, Belgium. Full name of company is Bourguignon Johan BVBA, company assigned to the tax number BE05295104980. The company Bourguignon Johan BVBA is located at the address: Haachtsebaan 119 Bus 3,3140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bourguignon Johan BVBA were not found.
The main activity of Bourguignon Johan BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourguignon Johan BVBA is not available. You also can look at reviews of Bourguignon Johan BVBA, open positions, location of Bourguignon Johan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourguignon Johan BVBA, Keerbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourguignon Johan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourguignon Johan BVBA, Keerbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourguignon Johan BVBA, employees, financial statistics.