AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Contactgegevens AVET BUILDING & ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVET BUILDING & ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Regio (region): Anzegem (Tiegem), België

Adres (address): Oostdorp 67,8573, België

Telefoon (phone): 056 77 33 10 056 77 33 10

Fax (fax): 056 77 49 09 056 77 49 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVET BUILDING & ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVET BUILDING & ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVET BUILDING & ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVET BUILDING & ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Products information AVET BUILDING & ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE03421936035
Ondernemingsnummer: 7995269775
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AVET BUILDING & ENGINEERING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for AVET BUILDING & ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for AVET BUILDING & ENGINEERING NV

953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
28139901. Acetyleen | Acetylene
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
80210107. parodontoloog | Periodontist

Werken bij AVET BUILDING & ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVET BUILDING & ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

Zoek naar antwoorden van AVET BUILDING & ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of AVET BUILDING & ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor AVET BUILDING & ENGINEERING NV. AVET BUILDING & ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. Leave a respond for AVET BUILDING & ENGINEERING NV. AVET BUILDING & ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVET BUILDING & ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten AVET BUILDING & ENGINEERING NV
Location of AVET BUILDING & ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of AVET BUILDING & ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AVET BUILDING & ENGINEERING NV AVET BUILDING & ENGINEERING NV: Grymonpre V | 3 Techniques (Les)-Division Informatique | B'Engeltjes (De) | Amay-Barrisol | Gulyckers, Gulyckers

Other related companies as AVET BUILDING & ENGINEERING NV: Grymonpre V | 3 Techniques (Les)-Division Informatique | B'Engeltjes (De) | Amay-Barrisol | Gulyckers, Gulyckers

AVET BUILDING & ENGINEERING NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Anzegem (Tiegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AVET BUILDING & ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03421936035. Het bedrijf AVET BUILDING & ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Oostdorp 67,8573. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AVET BUILDING & ENGINEERING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVET BUILDING & ENGINEERING NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVET BUILDING & ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVET BUILDING & ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van AVET BUILDING & ENGINEERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVET BUILDING & ENGINEERING NV is a company, that was registered 2001 in Anzegem (Tiegem) region, Belgium. Full name of company is AVET BUILDING & ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE03421936035. The company AVET BUILDING & ENGINEERING NV is located at the address: Oostdorp 67,8573. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AVET BUILDING & ENGINEERING NV were not found.
The main activity of AVET BUILDING & ENGINEERING NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVET BUILDING & ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of AVET BUILDING & ENGINEERING NV, open positions, location of AVET BUILDING & ENGINEERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Anzegem (Tiegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVET BUILDING & ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVET BUILDING & ENGINEERING NV, Anzegem (Tiegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVET BUILDING & ENGINEERING NV, employees, financial statistics.