Arthus nv Turning Stones into Homes

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Arthus nv Turning Stones into Homes
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Arthus nv Turning Stones into Homes

Contactgegevens Arthus nv Turning Stones into Homes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arthus nv Turning Stones into Homes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arthus nv Turning Stones into Homes

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Serskampsteenweg 52,9230, België

Telefoon (phone): 09 365 60 85 09 365 60 85

Fax (fax): 09 365 60 75 09 365 60 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arthus nv Turning Stones into Homes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arthus nv Turning Stones into Homes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arthus nv Turning Stones into Homes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arthus nv Turning Stones into Homes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arthus nv Turning Stones into Homes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arthus nv Turning Stones into Homes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arthus nv Turning Stones into Homes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arthus nv Turning Stones into Homes
Products information Arthus nv Turning Stones into Homes

BTW identificatienummer (tax): BE08892852783
Ondernemingsnummer: 2909423828
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Arthus nv Turning Stones into Homes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arthus nv Turning Stones into Homes
(Get full report from official database of BE for Arthus nv Turning Stones into Homes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arthus nv Turning Stones into Homes
Addition kinds of activities for Arthus nv Turning Stones into Homes

20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
82990502. Taalschool | Language school

Werken bij Arthus nv Turning Stones into Homes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arthus nv Turning Stones into Homes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arthus nv Turning Stones into Homes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arthus nv Turning Stones into Homes. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Arthus nv Turning Stones into Homes in sociale netwerken
Look for responds of Arthus nv Turning Stones into Homes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arthus nv Turning Stones into Homes. Laat een reactie achter voor Arthus nv Turning Stones into Homes. Arthus nv Turning Stones into Homes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arthus nv Turning Stones into Homes. Leave a respond for Arthus nv Turning Stones into Homes. Arthus nv Turning Stones into Homes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arthus nv Turning Stones into Homes op de google maps. Adres en contacten Arthus nv Turning Stones into Homes
Location of Arthus nv Turning Stones into Homes on the google maps. Address and contacts of Arthus nv Turning Stones into Homes

Andere gerelateerde bedrijven als come Arthus nv Turning Stones into Homes Arthus nv Turning Stones into Homes: Lecler F | Vanderlinden J | SA | Pletinckx Eric | Arion & Delahaye SA NV

Other related companies as Arthus nv Turning Stones into Homes: Lecler F | Vanderlinden J | SA | Pletinckx Eric | Arion & Delahaye SA NV

Arthus nv Turning Stones into Homes is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Arthus nv Turning Stones into Homes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08892852783. Het bedrijf Arthus nv Turning Stones into Homes bevindt zich op het adres: Serskampsteenweg 52,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Arthus nv Turning Stones into Homes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arthus nv Turning Stones into Homes is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arthus nv Turning Stones into Homes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arthus nv Turning Stones into Homes, openstaande posities, locatie van Arthus nv Turning Stones into Homes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Arthus nv Turning Stones into Homes is a company, that was registered 2016 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Arthus nv Turning Stones into Homes, company assigned to the tax number BE08892852783. The company Arthus nv Turning Stones into Homes is located at the address: Serskampsteenweg 52,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Arthus nv Turning Stones into Homes were not found.
The main activity of Arthus nv Turning Stones into Homes is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arthus nv Turning Stones into Homes is not available. You also can look at reviews of Arthus nv Turning Stones into Homes, open positions, location of Arthus nv Turning Stones into Homes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arthus nv Turning Stones into Homes, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arthus nv Turning Stones into Homes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arthus nv Turning Stones into Homes, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arthus nv Turning Stones into Homes, employees, financial statistics.