Bascour P

Contactgegevens Bascour P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bascour P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bascour P

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Jupiterlaan 171,1190, België

Telefoon (phone): 0476 78 14 25 0476 78 14 25

Fax (fax): +32 (53) 469-17-31 +32 (53) 469-17-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bascour P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bascour P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bascour P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bascour P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bascour P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bascour P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bascour P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bascour P
Products information Bascour P

BTW identificatienummer (tax): BE07545104980
Ondernemingsnummer: 2279083251
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 429,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bascour P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bascour P
(Get full report from official database of BE for Bascour P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bascour P
Addition kinds of activities for Bascour P

228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
23539911. Zijden hoeden | Silk hats
35110207. Wielen, water | Wheels, water
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
50230300. Venster meubilair | Window furnishings
51370603. Rokken | Skirts
73740101. Berekening van de dienst (computer) | Calculating service (computer)

Werken bij Bascour P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bascour P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bascour P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bascour P. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van Bascour P in sociale netwerken
Look for responds of Bascour P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bascour P. Laat een reactie achter voor Bascour P. Bascour P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bascour P. Leave a respond for Bascour P. Bascour P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bascour P op de google maps. Adres en contacten Bascour P
Location of Bascour P on the google maps. Address and contacts of Bascour P

Andere gerelateerde bedrijven als come Bascour P Bascour P: SPANBO NV | Levaco NV | BLD Europe S.A. | Transport P. Cools N.V. | VAN OOST, EDDY

Other related companies as Bascour P: SPANBO NV | Levaco NV | BLD Europe S.A. | Transport P. Cools N.V. | VAN OOST, EDDY

Bascour P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Bascour P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07545104980. Het bedrijf Bascour P bevindt zich op het adres: Jupiterlaan 171,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 429,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bascour P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bascour P is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bascour P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bascour P, openstaande posities, locatie van Bascour P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bascour P is a company, that was registered 2014 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Bascour P, company assigned to the tax number BE07545104980. The company Bascour P is located at the address: Jupiterlaan 171,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 429,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bascour P were not found.
The main activity of Bascour P is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bascour P is not available. You also can look at reviews of Bascour P, open positions, location of Bascour P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bascour P, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bascour P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bascour P, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bascour P, employees, financial statistics.