ARENA/HUBERECHT K

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ARENA/HUBERECHT K

Contactgegevens ARENA/HUBERECHT K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARENA/HUBERECHT K: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARENA/HUBERECHT K

Regio (region): Torhout, België

Adres (address): Ruddervoordestraat 48,8820, België

Telefoon (phone): 050 22 18 06 050 22 18 06

Fax (fax): 050 22 18 06 050 22 18 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARENA/HUBERECHT K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARENA/HUBERECHT K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARENA/HUBERECHT K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARENA/HUBERECHT K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARENA/HUBERECHT K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARENA/HUBERECHT K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARENA/HUBERECHT K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARENA/HUBERECHT K
Products information ARENA/HUBERECHT K

BTW identificatienummer (tax): BE06296508789
Ondernemingsnummer: 9623992919
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ARENA/HUBERECHT K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARENA/HUBERECHT K
(Get full report from official database of BE for ARENA/HUBERECHT K)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARENA/HUBERECHT K
Addition kinds of activities for ARENA/HUBERECHT K

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
382699. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
899906. Lezingendiensten | Lecturing services
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
32920104. Matrassen, asbest | Mattresses, asbestos
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij ARENA/HUBERECHT K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARENA/HUBERECHT K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARENA/HUBERECHT K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARENA/HUBERECHT K. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

Zoek naar antwoorden van ARENA/HUBERECHT K in sociale netwerken
Look for responds of ARENA/HUBERECHT K in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARENA/HUBERECHT K. Laat een reactie achter voor ARENA/HUBERECHT K. ARENA/HUBERECHT K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARENA/HUBERECHT K. Leave a respond for ARENA/HUBERECHT K. ARENA/HUBERECHT K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARENA/HUBERECHT K op de google maps. Adres en contacten ARENA/HUBERECHT K
Location of ARENA/HUBERECHT K on the google maps. Address and contacts of ARENA/HUBERECHT K

Andere gerelateerde bedrijven als come ARENA/HUBERECHT K ARENA/HUBERECHT K: BEKAERT CARL BVBA | Datafisc | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | Catapult | Stephani

Other related companies as ARENA/HUBERECHT K: BEKAERT CARL BVBA | Datafisc | ATELIER MOENS OLDTIMER GARAGE | Catapult | Stephani

ARENA/HUBERECHT K is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Torhout, België. De volledige naam van het bedrijf is ARENA/HUBERECHT K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296508789. Het bedrijf ARENA/HUBERECHT K bevindt zich op het adres: Ruddervoordestraat 48,8820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ARENA/HUBERECHT K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARENA/HUBERECHT K is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARENA/HUBERECHT K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARENA/HUBERECHT K, openstaande posities, locatie van ARENA/HUBERECHT K op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARENA/HUBERECHT K is a company, that was registered 1988 in Torhout region, Belgium. Full name of company is ARENA/HUBERECHT K, company assigned to the tax number BE06296508789. The company ARENA/HUBERECHT K is located at the address: Ruddervoordestraat 48,8820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ARENA/HUBERECHT K were not found.
The main activity of ARENA/HUBERECHT K is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARENA/HUBERECHT K is not available. You also can look at reviews of ARENA/HUBERECHT K, open positions, location of ARENA/HUBERECHT K on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARENA/HUBERECHT K, Torhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARENA/HUBERECHT K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARENA/HUBERECHT K, Torhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARENA/HUBERECHT K, employees, financial statistics.