Infor Mail SPRL

Contactgegevens Infor Mail SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infor Mail SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infor Mail SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Birminghamstraat 287,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 08 01 02 523 08 01

Fax (fax): 02 521 52 25 02 521 52 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infor Mail SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infor Mail SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infor Mail SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infor Mail SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infor Mail SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infor Mail SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infor Mail SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infor Mail SPRL
Products information Infor Mail SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Infor Mail SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infor Mail SPRL
(Get full report from official database of BE for Infor Mail SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infor Mail SPRL
Addition kinds of activities for Infor Mail SPRL

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
20230203. Geconcentreerde afgeroomde melk | Concentrated skim milk
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter

Werken bij Infor Mail SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infor Mail SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infor Mail SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infor Mail SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalmedewerker - Dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak regio Waregem zijn we op zoek naar een metaalbewerker voor in het atelier.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

Zoek naar antwoorden van Infor Mail SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Infor Mail SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infor Mail SPRL. Laat een reactie achter voor Infor Mail SPRL. Infor Mail SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infor Mail SPRL. Leave a respond for Infor Mail SPRL. Infor Mail SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infor Mail SPRL op de google maps. Adres en contacten Infor Mail SPRL
Location of Infor Mail SPRL on the google maps. Address and contacts of Infor Mail SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Infor Mail SPRL Infor Mail SPRL: G.A.D. TRONIC | Drunova BVBA | DHEUR CHRISTIAN | Bouwen Wonen Bouwcentrum | Plastics Latinne Heyens bvba

Other related companies as Infor Mail SPRL: G.A.D. TRONIC | Drunova BVBA | DHEUR CHRISTIAN | Bouwen Wonen Bouwcentrum | Plastics Latinne Heyens bvba

Infor Mail SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Infor Mail SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf Infor Mail SPRL bevindt zich op het adres: Birminghamstraat 287,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Infor Mail SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infor Mail SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infor Mail SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infor Mail SPRL, openstaande posities, locatie van Infor Mail SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Infor Mail SPRL is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Infor Mail SPRL, company assigned to the tax number BE04128631591. The company Infor Mail SPRL is located at the address: Birminghamstraat 287,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Infor Mail SPRL were not found.
The main activity of Infor Mail SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Infor Mail SPRL is not available. You also can look at reviews of Infor Mail SPRL, open positions, location of Infor Mail SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infor Mail SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infor Mail SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infor Mail SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infor Mail SPRL, employees, financial statistics.