Solutions 4 Advanced Database Marketing

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Solutions 4 Advanced Database Marketing
Private companiesHealth Services • Solutions 4 Advanced Database Marketing

Contactgegevens Solutions 4 Advanced Database Marketing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Solutions 4 Advanced Database Marketing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Solutions 4 Advanced Database Marketing

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Hector Henneaulaan 101,1930, België

Telefoon (phone): 02 717 91 91 02 717 91 91

Fax (fax): 02 720 72 02 02 720 72 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Solutions 4 Advanced Database Marketing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Solutions 4 Advanced Database Marketing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Solutions 4 Advanced Database Marketing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Solutions 4 Advanced Database Marketing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Solutions 4 Advanced Database Marketing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Solutions 4 Advanced Database Marketing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Solutions 4 Advanced Database Marketing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Solutions 4 Advanced Database Marketing
Products information Solutions 4 Advanced Database Marketing

BTW identificatienummer (tax): BE02940185546
Ondernemingsnummer: 2229095458
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Solutions 4 Advanced Database Marketing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Solutions 4 Advanced Database Marketing
(Get full report from official database of BE for Solutions 4 Advanced Database Marketing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Solutions 4 Advanced Database Marketing
Addition kinds of activities for Solutions 4 Advanced Database Marketing

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
231101. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
16290109. Levee constructie | Levee construction
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
33569904. Lasstaven | Welding rods
51540000. Vee | Livestock
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij Solutions 4 Advanced Database Marketing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Solutions 4 Advanced Database Marketing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Solutions 4 Advanced Database Marketing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Solutions 4 Advanced Database Marketing. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Showroomverkoper Automotive - Klassevolle zaak regio Kortrijk! (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klassevolle garage met gekende automerken regio Kortrijk, zoekt Forum Office een Klantenadviseur. Hierbij sta je in voor het volledige verkoopproces. Je ontvangt de klant in de showroom en zorgt voor een eerste 'klik'. Je doet een behoefteanalyse waarbij je de wensen van de klant nagaat. Je presenteert de wagen en laat de klant kennis maken a.d.h.v. eventueel een proefrit. Je maakt de offerte op. Dit vormt de basis voor de verkoopovereenkomst. Je zorgt dat de klant zijn auto zonder al te veel problemen kan inruilen. Dit door een grondige evaluatie van het voertuig. Je verkoopt actief financieringen, leasingen en verzekeringen. Door financiële diensten kan de klant een auto aanschaffen met meer opties. Als klantenadviseur is het jouw taak om de herlancering van de verkoop actief te ondersteunen en dit op een overtuigende manier. 85% van de klanten koopt niet bij een eerste bezoek. Contacteer de klant zelf en wacht niet tot die zelf terug contact opneemt. Beweeg de klant ertoe het verkoopscontract te ondertekenen. Stel de klant tevreden door hem te bevestigen dat dit de juiste keuze is tegen de correcte prijs. Geef bij de afsluitfase als klantenadviseur het nodige enthousiasme mee met de klant.  

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Solutions 4 Advanced Database Marketing in sociale netwerken
Look for responds of Solutions 4 Advanced Database Marketing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Solutions 4 Advanced Database Marketing. Laat een reactie achter voor Solutions 4 Advanced Database Marketing. Solutions 4 Advanced Database Marketing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Solutions 4 Advanced Database Marketing. Leave a respond for Solutions 4 Advanced Database Marketing. Solutions 4 Advanced Database Marketing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Solutions 4 Advanced Database Marketing op de google maps. Adres en contacten Solutions 4 Advanced Database Marketing
Location of Solutions 4 Advanced Database Marketing on the google maps. Address and contacts of Solutions 4 Advanced Database Marketing

Andere gerelateerde bedrijven als come Solutions 4 Advanced Database Marketing Solutions 4 Advanced Database Marketing: Handboekbinderij Rozier BVBA | Kempische Autorijschool | De Knijf & Depoorter BVBA | Computer Sound SPRL | Ruelle Mons

Other related companies as Solutions 4 Advanced Database Marketing: Handboekbinderij Rozier BVBA | Kempische Autorijschool | De Knijf & Depoorter BVBA | Computer Sound SPRL | Ruelle Mons

Solutions 4 Advanced Database Marketing is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Solutions 4 Advanced Database Marketing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02940185546. Het bedrijf Solutions 4 Advanced Database Marketing bevindt zich op het adres: Hector Henneaulaan 101,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Solutions 4 Advanced Database Marketing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Solutions 4 Advanced Database Marketing is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Solutions 4 Advanced Database Marketing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Solutions 4 Advanced Database Marketing, openstaande posities, locatie van Solutions 4 Advanced Database Marketing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Solutions 4 Advanced Database Marketing is a company, that was registered 1997 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Solutions 4 Advanced Database Marketing, company assigned to the tax number BE02940185546. The company Solutions 4 Advanced Database Marketing is located at the address: Hector Henneaulaan 101,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Solutions 4 Advanced Database Marketing were not found.
The main activity of Solutions 4 Advanced Database Marketing is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Solutions 4 Advanced Database Marketing is not available. You also can look at reviews of Solutions 4 Advanced Database Marketing, open positions, location of Solutions 4 Advanced Database Marketing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Solutions 4 Advanced Database Marketing, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Solutions 4 Advanced Database Marketing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Solutions 4 Advanced Database Marketing, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Solutions 4 Advanced Database Marketing, employees, financial statistics.