BODART & MATHY SPRL

Contactgegevens BODART & MATHY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BODART & MATHY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BODART & MATHY SPRL

Regio (region): Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België

Adres (address): Rue du Culot 14,1380, België

Telefoon (phone): 02 384 38 70 02 384 38 70

Fax (fax): 02 384 38 70 02 384 38 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BODART & MATHY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BODART & MATHY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BODART & MATHY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BODART & MATHY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BODART & MATHY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BODART & MATHY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BODART & MATHY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BODART & MATHY SPRL
Products information BODART & MATHY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02983581542
Ondernemingsnummer: 7315216064
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BODART & MATHY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BODART & MATHY SPRL
(Get full report from official database of BE for BODART & MATHY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BODART & MATHY SPRL
Addition kinds of activities for BODART & MATHY SPRL

23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
27520700. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
28990500. maten | Sizes
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij BODART & MATHY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BODART & MATHY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BODART & MATHY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BODART & MATHY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van BODART & MATHY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BODART & MATHY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BODART & MATHY SPRL. Laat een reactie achter voor BODART & MATHY SPRL. BODART & MATHY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BODART & MATHY SPRL. Leave a respond for BODART & MATHY SPRL. BODART & MATHY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BODART & MATHY SPRL op de google maps. Adres en contacten BODART & MATHY SPRL
Location of BODART & MATHY SPRL on the google maps. Address and contacts of BODART & MATHY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BODART & MATHY SPRL BODART & MATHY SPRL: Beta BVBA | Centraal Laboratorium Antwerpen | Quad-Agri SPRL | Inforeizen BVBA | Dilmove

Other related companies as BODART & MATHY SPRL: Beta BVBA | Centraal Laboratorium Antwerpen | Quad-Agri SPRL | Inforeizen BVBA | Dilmove

BODART & MATHY SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert), België. De volledige naam van het bedrijf is BODART & MATHY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02983581542. Het bedrijf BODART & MATHY SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Culot 14,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BODART & MATHY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BODART & MATHY SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BODART & MATHY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BODART & MATHY SPRL, openstaande posities, locatie van BODART & MATHY SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BODART & MATHY SPRL is a company, that was registered 1995 in Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert) region, Belgium. Full name of company is BODART & MATHY SPRL, company assigned to the tax number BE02983581542. The company BODART & MATHY SPRL is located at the address: Rue du Culot 14,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BODART & MATHY SPRL were not found.
The main activity of BODART & MATHY SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BODART & MATHY SPRL is not available. You also can look at reviews of BODART & MATHY SPRL, open positions, location of BODART & MATHY SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BODART & MATHY SPRL, Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BODART & MATHY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BODART & MATHY SPRL, Lasne (Lasne-Chapelle-Saint-Lambert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BODART & MATHY SPRL, employees, financial statistics.