Mail Office Vandam SPRL

Contactgegevens Mail Office Vandam SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mail Office Vandam SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mail Office Vandam SPRL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Frans Halsstraat 68,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 54 00 02 523 54 00

Fax (fax): +32 (61) 763-84-62 +32 (61) 763-84-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mail Office Vandam SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mail Office Vandam SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mail Office Vandam SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mail Office Vandam SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mail Office Vandam SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mail Office Vandam SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mail Office Vandam SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mail Office Vandam SPRL
Products information Mail Office Vandam SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03240386962
Ondernemingsnummer: 2666625976
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Mail Office Vandam SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mail Office Vandam SPRL
(Get full report from official database of BE for Mail Office Vandam SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mail Office Vandam SPRL
Addition kinds of activities for Mail Office Vandam SPRL

873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
79930300. arcades | Arcades

Werken bij Mail Office Vandam SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mail Office Vandam SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mail Office Vandam SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mail Office Vandam SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

Zoek naar antwoorden van Mail Office Vandam SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Mail Office Vandam SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mail Office Vandam SPRL. Laat een reactie achter voor Mail Office Vandam SPRL. Mail Office Vandam SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mail Office Vandam SPRL. Leave a respond for Mail Office Vandam SPRL. Mail Office Vandam SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mail Office Vandam SPRL op de google maps. Adres en contacten Mail Office Vandam SPRL
Location of Mail Office Vandam SPRL on the google maps. Address and contacts of Mail Office Vandam SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Mail Office Vandam SPRL Mail Office Vandam SPRL: France Delbauve SPRL | Vanschoubroek, Verroken & Van den Berghe Advocatenassociatie | Compas BVBA | Solid Wood BVBA | Personal

Other related companies as Mail Office Vandam SPRL: France Delbauve SPRL | Vanschoubroek, Verroken & Van den Berghe Advocatenassociatie | Compas BVBA | Solid Wood BVBA | Personal

Mail Office Vandam SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is Mail Office Vandam SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03240386962. Het bedrijf Mail Office Vandam SPRL bevindt zich op het adres: Frans Halsstraat 68,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Mail Office Vandam SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mail Office Vandam SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mail Office Vandam SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mail Office Vandam SPRL, openstaande posities, locatie van Mail Office Vandam SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mail Office Vandam SPRL is a company, that was registered 1988 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is Mail Office Vandam SPRL, company assigned to the tax number BE03240386962. The company Mail Office Vandam SPRL is located at the address: Frans Halsstraat 68,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Mail Office Vandam SPRL were not found.
The main activity of Mail Office Vandam SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mail Office Vandam SPRL is not available. You also can look at reviews of Mail Office Vandam SPRL, open positions, location of Mail Office Vandam SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mail Office Vandam SPRL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mail Office Vandam SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mail Office Vandam SPRL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mail Office Vandam SPRL, employees, financial statistics.