DRUKKERIJ HELLEMANS

Particuliere bedrijvencommunicatie • DRUKKERIJ HELLEMANS
Private companiesCommunications • DRUKKERIJ HELLEMANS

Contactgegevens DRUKKERIJ HELLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ HELLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ HELLEMANS

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 13,2860, België

Telefoon (phone): +32 (81) 910-30-34 +32 (81) 910-30-34

Fax (fax): +32 (59) 547-58-46 +32 (59) 547-58-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ HELLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ HELLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ HELLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ HELLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ HELLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ HELLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ HELLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ HELLEMANS
Products information DRUKKERIJ HELLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09092254638
Ondernemingsnummer: 4064636230
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ HELLEMANS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ HELLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ HELLEMANS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ HELLEMANS

289101. Sealants | Sealants
33699903. Machines gietwerk, excl. | Machinery castings, exc. die, nonferrous, exc. alum. copper
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
59830000. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij DRUKKERIJ HELLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ HELLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ HELLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Contract Manager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Stegmann HR solutions

    Type: Vaste Job

    Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ HELLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ HELLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ HELLEMANS. Leave a respond for DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ HELLEMANS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ HELLEMANS
Location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ HELLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ HELLEMANS DRUKKERIJ HELLEMANS: Rovacos SA | Mascaron (Le) | DIDAK - INJECTION NV | Peugeot Belgique Luxembourg S.A. | Acoma bvba

Other related companies as DRUKKERIJ HELLEMANS: Rovacos SA | Mascaron (Le) | DIDAK - INJECTION NV | Peugeot Belgique Luxembourg S.A. | Acoma bvba

DRUKKERIJ HELLEMANS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ HELLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09092254638. Het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS bevindt zich op het adres: Drevendaal 13,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DRUKKERIJ HELLEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ HELLEMANS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ HELLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ HELLEMANS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ HELLEMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ HELLEMANS is a company, that was registered 2001 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ HELLEMANS, company assigned to the tax number BE09092254638. The company DRUKKERIJ HELLEMANS is located at the address: Drevendaal 13,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DRUKKERIJ HELLEMANS were not found.
The main activity of DRUKKERIJ HELLEMANS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ HELLEMANS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ HELLEMANS, open positions, location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ HELLEMANS, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ HELLEMANS, employees, financial statistics.