BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Contactgegevens BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koningsdal 24-26,9000, België

Telefoon (phone): 09 226 29 37 09 226 29 37

Fax (fax): 09 227 00 17 09 227 00 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Products information BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05590637207
Ondernemingsnummer: 7096588134
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
(Get full report from official database of BE for BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Addition kinds of activities for BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

509402. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
20220100. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts

Werken bij BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW in sociale netwerken
Look for responds of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Laat een reactie achter voor BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Leave a respond for BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW op de google maps. Adres en contacten BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Location of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on the google maps. Address and contacts of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV | Matica Services | AMP Atelier BVBA | Photo News SA | F B D Communication & Design

Other related companies as BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: CUMMINS DISTRIBUTOR BELGIUM NV | Matica Services | AMP Atelier BVBA | Photo News SA | F B D Communication & Design

BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05590637207. Het bedrijf BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW bevindt zich op het adres: Koningsdal 24-26,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, openstaande posities, locatie van BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is a company, that was registered 2005 in Gent region, Belgium. Full name of company is BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, company assigned to the tax number BE05590637207. The company BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is located at the address: Koningsdal 24-26,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW were not found.
The main activity of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is not available. You also can look at reviews of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, open positions, location of BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, employees, financial statistics.