ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT
Private companiesTransportation by Air • ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

Contactgegevens ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

Regio (region): De Panne, België

Adres (address): Zeelaan 47,8660, België

Telefoon (phone): 058 41 54 12 058 41 54 12

Fax (fax): 058 41 52 13 058 41 52 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT
Products information ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

BTW identificatienummer (tax): BE08322662353
Ondernemingsnummer: 4663940429
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT
Addition kinds of activities for ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
59630201. Bakkerijartikelen, huis-naar-huis | Bakery goods, house-to-house
73380102. Hervat schriftendienst | Resume writing service

Werken bij ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • STUDENTEN voor verschillende functies en periodes (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten voor allerlei functies, zowel administratieve als technische functies. Bedrijfsprofiel: Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar studenten.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. Leave a respond for ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT. ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT
Location of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: SHARPER VISION BVBA | May Day | STOCK AMERICAIN G VERMEERSCH BVBA | T interim | SMEETS & Fils

Other related companies as ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT: SHARPER VISION BVBA | May Day | STOCK AMERICAIN G VERMEERSCH BVBA | T interim | SMEETS & Fils

ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio De Panne, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08322662353. Het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT bevindt zich op het adres: Zeelaan 47,8660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 710,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is a company, that was registered 2018 in De Panne region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, company assigned to the tax number BE08322662353. The company ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is located at the address: Zeelaan 47,8660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 710,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT were not found.
The main activity of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, open positions, location of ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, De Panne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, De Panne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ONDERNEMING WESTKONSTRUKT, employees, financial statistics.