SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA
Private companiesHealth Services • SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

Contactgegevens SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Schurhovenveld 4407,3800, België

Telefoon (phone): 011 70 27 30 011 70 27 30

Fax (fax): 011 70 27 37 011 70 27 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA
Products information SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05471984863
Ondernemingsnummer: 2987701416
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA
(Get full report from official database of BE for SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA
Addition kinds of activities for SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

448200. Ferries | Ferries
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
50230101. Aluminumware | Aluminumware
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services

Werken bij SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Laat een reactie achter voor SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. Leave a respond for SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA. SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA op de google maps. Adres en contacten SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA
Location of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA on the google maps. Address and contacts of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: CORTHOUTS ANDRE | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | RVT Christine | Abtis | Van Gool, Hilde

Other related companies as SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA: CORTHOUTS ANDRE | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | RVT Christine | Abtis | Van Gool, Hilde

SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05471984863. Het bedrijf SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 4407,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, openstaande posities, locatie van SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is a company, that was registered 1992 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, company assigned to the tax number BE05471984863. The company SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is located at the address: Schurhovenveld 4407,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA were not found.
The main activity of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA is not available. You also can look at reviews of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, open positions, location of SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMETS MOTOREN REVISIE & PARTS BVBA, employees, financial statistics.