AUDI-VW-GILLON GARAGE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • AUDI-VW-GILLON GARAGE
Private companiesFood and Kindred Products • AUDI-VW-GILLON GARAGE

Contactgegevens AUDI-VW-GILLON GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDI-VW-GILLON GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDI-VW-GILLON GARAGE

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 74,4342, België

Telefoon (phone): 04 257 47 37; 04 257 47 38 04 257 47 37; 04 257 47 38

Fax (fax): 04 257 57 69 04 257 57 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDI-VW-GILLON GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDI-VW-GILLON GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDI-VW-GILLON GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDI-VW-GILLON GARAGE
Products information AUDI-VW-GILLON GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01291412353
Ondernemingsnummer: 5507690429
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 485,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
(Get full report from official database of BE for AUDI-VW-GILLON GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
Addition kinds of activities for AUDI-VW-GILLON GARAGE

3531. Bouwmachines | Construction machinery
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van AUDI-VW-GILLON GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of AUDI-VW-GILLON GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Laat een reactie achter voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Leave a respond for AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDI-VW-GILLON GARAGE op de google maps. Adres en contacten AUDI-VW-GILLON GARAGE
Location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the google maps. Address and contacts of AUDI-VW-GILLON GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDI-VW-GILLON GARAGE AUDI-VW-GILLON GARAGE: CERCLINDUS (SENCO) | Marbor NV | Bema N.V. | B.J.TRADING sprl | Simeon Netchev

Other related companies as AUDI-VW-GILLON GARAGE: CERCLINDUS (SENCO) | Marbor NV | Bema N.V. | B.J.TRADING sprl | Simeon Netchev

AUDI-VW-GILLON GARAGE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is AUDI-VW-GILLON GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291412353. Het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 485,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUDI-VW-GILLON GARAGE is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDI-VW-GILLON GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDI-VW-GILLON GARAGE, openstaande posities, locatie van AUDI-VW-GILLON GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUDI-VW-GILLON GARAGE is a company, that was registered 2004 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is AUDI-VW-GILLON GARAGE, company assigned to the tax number BE01291412353. The company AUDI-VW-GILLON GARAGE is located at the address: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 485,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUDI-VW-GILLON GARAGE were not found.
The main activity of AUDI-VW-GILLON GARAGE is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDI-VW-GILLON GARAGE is not available. You also can look at reviews of AUDI-VW-GILLON GARAGE, open positions, location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDI-VW-GILLON GARAGE, employees, financial statistics.