Matthys

Contactgegevens Matthys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Matthys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Matthys

Regio (region): Opwijk, België

Adres (address): Heirbaan 56,1745, België

Telefoon (phone): 052 35 86 21 052 35 86 21

Fax (fax): 052 35 91 52 052 35 91 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Matthys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Matthys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Matthys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Matthys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Matthys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Matthys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Matthys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Matthys
Products information Matthys

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Matthys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Matthys
(Get full report from official database of BE for Matthys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Matthys
Addition kinds of activities for Matthys

422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
15210100. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
28340500. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service

Werken bij Matthys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Matthys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Matthys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Matthys. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van Matthys in sociale netwerken
Look for responds of Matthys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Matthys. Laat een reactie achter voor Matthys. Matthys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Matthys. Leave a respond for Matthys. Matthys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Matthys op de google maps. Adres en contacten Matthys
Location of Matthys on the google maps. Address and contacts of Matthys

Andere gerelateerde bedrijven als come Matthys Matthys: Kempisch Bouwbedrijf BVBA | Verbelen | LUXMETALL BELGIUM SA | AIDAA | Ceja

Other related companies as Matthys: Kempisch Bouwbedrijf BVBA | Verbelen | LUXMETALL BELGIUM SA | AIDAA | Ceja

Matthys is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Opwijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Matthys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf Matthys bevindt zich op het adres: Heirbaan 56,1745. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Matthys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Matthys is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Matthys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Matthys, openstaande posities, locatie van Matthys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Matthys is a company, that was registered 1992 in Opwijk region, Belgium. Full name of company is Matthys, company assigned to the tax number BE02247222900. The company Matthys is located at the address: Heirbaan 56,1745. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Matthys were not found.
The main activity of Matthys is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Matthys is not available. You also can look at reviews of Matthys, open positions, location of Matthys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Matthys, Opwijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Matthys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Matthys, Opwijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Matthys, employees, financial statistics.