Post Scriptum SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Post Scriptum SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Post Scriptum SPRL

Contactgegevens Post Scriptum SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Post Scriptum SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Post Scriptum SPRL

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Rue Vinâve 34,4030, België

Telefoon (phone): 04 366 03 05 04 366 03 05

Fax (fax): 04 366 02 08 04 366 02 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Post Scriptum SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Post Scriptum SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Post Scriptum SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Post Scriptum SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Post Scriptum SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Post Scriptum SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Post Scriptum SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Post Scriptum SPRL
Products information Post Scriptum SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04328582763
Ondernemingsnummer: 4433776855
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Post Scriptum SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Post Scriptum SPRL
(Get full report from official database of BE for Post Scriptum SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Post Scriptum SPRL
Addition kinds of activities for Post Scriptum SPRL

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
327199. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
34460109. Trappen, trappen, trapstappen: geprefabriceerd metaal | Stairs, staircases, stair treads: prefabricated metal
35679904. Drijvers en dorrels, industrieel proces | Driers and redriers, industrial process
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij Post Scriptum SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Post Scriptum SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Post Scriptum SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Post Scriptum SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

Zoek naar antwoorden van Post Scriptum SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Post Scriptum SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Post Scriptum SPRL. Laat een reactie achter voor Post Scriptum SPRL. Post Scriptum SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Post Scriptum SPRL. Leave a respond for Post Scriptum SPRL. Post Scriptum SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Post Scriptum SPRL op de google maps. Adres en contacten Post Scriptum SPRL
Location of Post Scriptum SPRL on the google maps. Address and contacts of Post Scriptum SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Post Scriptum SPRL Post Scriptum SPRL: Tex Decor NV | Peeters NV | Laeremans Geert NV | Candle House SPRL | Deladriere

Other related companies as Post Scriptum SPRL: Tex Decor NV | Peeters NV | Laeremans Geert NV | Candle House SPRL | Deladriere

Post Scriptum SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is Post Scriptum SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328582763. Het bedrijf Post Scriptum SPRL bevindt zich op het adres: Rue Vinâve 34,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Post Scriptum SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Post Scriptum SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Post Scriptum SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Post Scriptum SPRL, openstaande posities, locatie van Post Scriptum SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Post Scriptum SPRL is a company, that was registered 2001 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is Post Scriptum SPRL, company assigned to the tax number BE04328582763. The company Post Scriptum SPRL is located at the address: Rue Vinâve 34,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Post Scriptum SPRL were not found.
The main activity of Post Scriptum SPRL is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Post Scriptum SPRL is not available. You also can look at reviews of Post Scriptum SPRL, open positions, location of Post Scriptum SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Post Scriptum SPRL, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Post Scriptum SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Post Scriptum SPRL, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Post Scriptum SPRL, employees, financial statistics.