VERVAET BRUXELLES-GAND

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VERVAET BRUXELLES-GAND
Private companiesWater Transportation • VERVAET BRUXELLES-GAND

Contactgegevens VERVAET BRUXELLES-GAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVAET BRUXELLES-GAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVAET BRUXELLES-GAND

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Dokter Kubornstraat 4,1070, België

Telefoon (phone): 02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51 02 520 28 13; 02 521 35 97; 0475 76 77 51

Fax (fax): 02 521 52 58 02 521 52 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVAET BRUXELLES-GAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVAET BRUXELLES-GAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVAET BRUXELLES-GAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVAET BRUXELLES-GAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVAET BRUXELLES-GAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVAET BRUXELLES-GAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVAET BRUXELLES-GAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVAET BRUXELLES-GAND
Products information VERVAET BRUXELLES-GAND

BTW identificatienummer (tax): BE03201660156
Ondernemingsnummer: 8950531005
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VERVAET BRUXELLES-GAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVAET BRUXELLES-GAND
(Get full report from official database of BE for VERVAET BRUXELLES-GAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVAET BRUXELLES-GAND
Addition kinds of activities for VERVAET BRUXELLES-GAND

514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
83999902. Antipoverty board | Antipoverty board

Werken bij VERVAET BRUXELLES-GAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVAET BRUXELLES-GAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVAET BRUXELLES-GAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVAET BRUXELLES-GAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • therapeut lymfedrainage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een therapeut lymfedrainage. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van VERVAET BRUXELLES-GAND in sociale netwerken
Look for responds of VERVAET BRUXELLES-GAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVAET BRUXELLES-GAND. Laat een reactie achter voor VERVAET BRUXELLES-GAND. VERVAET BRUXELLES-GAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVAET BRUXELLES-GAND. Leave a respond for VERVAET BRUXELLES-GAND. VERVAET BRUXELLES-GAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVAET BRUXELLES-GAND op de google maps. Adres en contacten VERVAET BRUXELLES-GAND
Location of VERVAET BRUXELLES-GAND on the google maps. Address and contacts of VERVAET BRUXELLES-GAND

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVAET BRUXELLES-GAND VERVAET BRUXELLES-GAND: Roels SPRL | Rhenus Alpina Logistics NV | MARTENS STEFAAN BVBA | BPT | Autoparts Druant

Other related companies as VERVAET BRUXELLES-GAND: Roels SPRL | Rhenus Alpina Logistics NV | MARTENS STEFAAN BVBA | BPT | Autoparts Druant

VERVAET BRUXELLES-GAND is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is VERVAET BRUXELLES-GAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201660156. Het bedrijf VERVAET BRUXELLES-GAND bevindt zich op het adres: Dokter Kubornstraat 4,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VERVAET BRUXELLES-GAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVAET BRUXELLES-GAND is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVAET BRUXELLES-GAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVAET BRUXELLES-GAND, openstaande posities, locatie van VERVAET BRUXELLES-GAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVAET BRUXELLES-GAND is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is VERVAET BRUXELLES-GAND, company assigned to the tax number BE03201660156. The company VERVAET BRUXELLES-GAND is located at the address: Dokter Kubornstraat 4,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VERVAET BRUXELLES-GAND were not found.
The main activity of VERVAET BRUXELLES-GAND is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVAET BRUXELLES-GAND is not available. You also can look at reviews of VERVAET BRUXELLES-GAND, open positions, location of VERVAET BRUXELLES-GAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVAET BRUXELLES-GAND, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVAET BRUXELLES-GAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVAET BRUXELLES-GAND, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVAET BRUXELLES-GAND, employees, financial statistics.